Survivor All Star Highlights (8/6): Η πρόταση γάμου του Κατσούλη στη Μαριαλένα και το τροχαίο κατά την διάρκεια του αγώνα

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star Highlights (8/6): Η πρόταση γάμου του Κατσούλη στη Μαριαλένα και το τροχαίο κατά την διάρκεια του αγώνα

Το βράδυ της Πέμπτης 8/6 παρακολουθήσαμε ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor All Star και παρόλο που οι παίκτες λιγοστεύουν και θα έλεγε κανείς πως δεν έχει το ίδιο ενδιαφέρον πια, αυτό τα είχε όλα! Νίκες, ήττες, επαθλάρα, ατυχήματα, μία πρόταση γάμου και άλλη μία αποχώρηση (δείτε εδώ πότε θα γίνει ο τελικός).

Όλα όσα παρακολουθήσαμε στο Survivor All Star χθες (8/6)

«Eρχόμενος εδώ...» - Η έκκληση του Νίκου Μπάρτζη μετά την υποψηφιότητά του

Τα αποτελέσματα της κάλπης στο Survivor all star βγάζουν τελευταία ονόματα, που δε θα περιμέναμε, ωστόσο τα περιθώρια στενεύουν και είναι απόλυτα λογικό να δοκιμάζονται όλοι ένας ένας!

Την Πέμπτη 8/6 ο Νίκος Μπάρτζης κλήθηκε να σχολιάσει την υποψηφιότητά του, καθώς από τη μία το πήρε χαλαρά και από την άλλη ζητούσε από τον κόσμο να τον φτάσει εκεί, που έχει βάλει στόχο από την αρχή...

«Eρχόμενος εδώ για να κάνω δηλώσεις βλέπω ένα παρεάκι να κάνει δηλώσεις. Κάτσε ρε τι φοβάσαι να τα πούμε...τι φοβάσαι τον αντίλογο; Οκ στρατηγική στρατηγική...αλλά το πιο ωραίο είναι να έχεις και έναν αντίλογο...όχι μόνο να τα λες μόνος σου, τι φοβάσαι; Ελπίζω ο κόσμος να με έχει στηρίξει και να μην είναι το τελευταίο παιχνίδι μου και να φτάσω στο στόχο μου, παρ΄ όλα αυτά ό,τι βρέξει ας κατεβάσει», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Τα έσπασαν με τη νίκη τους - Χαμένοι οι...

Την Πέμπτη (8/6) παρακολουθήσαμε τον 5ο σερί αγώνα της εβδομάδας για το Survivor all star με τους μαχητές και τους διάσημους να αγωνίζονται για ένα νέο ταξίδι εκτός Άγιου Δομίνικου.

Με το Youweekly.gr να σας έχει ενημερώσει σωστά - ξανά - έχουμε να σας πούμε, πως φτάνοντας στο flag race η νίκη τελικά πήγε στους κόκκινους, για συνεχή φορά!

Χτύπησαν στο έπαθλο - Τι συνέβη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο & Σάκη Κατσούλη

Τα μεγάλα έπαθλα έχουν φτάσει στο Survivor all star και έτσι μαχητές και διάσημοι τελευταία βλέπουμε να απολαμβάνουν ταξίδια, ξενοδοχεία και φυσικά πολύ μεγάλα και χορταστικά τραπέζια με φαγητό.

Οι νικητές της Πέμπτης (8/6) ήταν οι κόκκινοι και έτσι οι παίκτες βρέθηκαν σε έξαλλη κατάσταση να παίζουν μέσα σε αχυρώνες με άλογα και να οδηγού καρτ. Ο Βασάλος και ο Κατσούλης ωστόσο παραλίγο να έχουν ατύχημα με οδηγό τον Κωνσταντίνο, που στούκαρε όχι μία, αλλά δύο φορές.

Απίστευτο! Ο Σάκης Κατσούλης έκανε πρόταση γάμου στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Στο φετινό Survivor θα λέγαμε με βεβαιότητα, πως τα είχαμε δει όλα αφού πρόκειται για τον all star κύκλο, ωστόσο στο επεισόδιο της Πέμπτης (8/6) συνέβη η απόλυτη ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Σάκη Κατσούλη.

Η κόκκινη ομάδα κέρδισε ένα μεγάλο έπαθλο και έτσι εκείνος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και οι υπόλοιποι παίκτες είχαν τη χαρά να ξεφύγουν από την καλύβα. Ο παίκτης ωστόσο έκανε μια τεράστια έκπληξη τόσο στο κοινό, όσο και στο κορίτσι του (δείτε εδώ τη σχέσεις της Μαριαλένας με τον μπαμπά του Σάκη).

Δαχτυλίδι μπορεί να μην είχε, όμως ο Σάκης μέσα από ένα αυτοσχέδιο έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του, μιας και έχει δηλώσει ανοιχτά, πως εκείνη θέλει να είναι η μητέρα των παιδιών του. Η Μαριαλένα τα έχασε, όπως φαίνεται και στο βίντεο, δέχτηκε το δαχτυλίδι με την απάντηση να είναι στον αέρα, εκεί όπου έγινε και η πρόταση!...

Αφήνει τον Άγιο Δομίνικο για πάντα - Ο παίκτης που αποχώρησε

Τα περιθώρια στο Survivor all star έχουν στενέψει εμφανώς, αφού βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες από το μεγάλο τελικό, που λάβει χώρα στην Ελλάδα και έτσι φεύγουν παίκτες, που θεωρούνται φαβορί.

Την Πέμπτη (8/6) υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Βασάλος, ο Ασημακόπουλος και ο Μπάρτζης! Και οι 3 είναι δυνατά χαρτιά, ωστόσο όπως τα είχαμε πει από το Youweekly.gr εκτός παιχνιδιού βγήκε ο Ασημάκ...