Ανατροπή με τον τελικό του Survivor All Star - Πότε θα διεξαχθεί τελικά εξαιτίας των εκλογών

Αλλαγές στο κανάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατροπή με τον τελικό του Survivor All Star - Πότε θα διεξαχθεί τελικά εξαιτίας των εκλογών

Μια μεγάλη ανατροπή έχουμε σχετικά με τον τελικό του Survivor All Star εξαιτίας των δεύτερων εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 25 Ιουνίου. Μπορεί η απόφαση ΣΚΑΙ και Ατζούν Αλιτζαλί, να ήταν να διεξαχθεί στο τέλος του Ιουνίου, ωστόσο, όπως φαίνεται αλλάζει η ημερομηνία.

Τόσο οι εκλογές, όσο και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης έφερε ανατροπές στο κανάλι του Φαλήρου και αλλαγή σχεδιασμού ακόμη και των ψυχαγωγικών προγραμμάτων.

Τι αλλάζει στον τελικό του Survivor All Star

Σύμφωνα με την Real Life, ο τελικός θα πάρει παράταση 15 περίπου ημερών και πιθανότατα να διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Ιουλίου. Για το λόγο αυτό φαίνεται πως θα πάρουν παράσταση για το φινάλε και το Πρωινό μας αλλά και το Γειά σου που σκόπευαν να ολοκληρωθούν στις 7 και 9 Ιουλίου αντίστοιχα.

Δείτε επίσης: Spoiler 8/6 - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το μεγάλο έπαθλο!

Δείτε απόψε 8/6

Μετά τα όσα έγιναν στο χθεσινό 7/6 επεισόδιο (δείτε εδώ τα highlights) οι σχέσεις μεταξύ των παικτών στον Άγιο Δομίνικο είναι άκρως διαταραγμένες! Η 22η εβδομάδα θα κλείσει απόψε με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο.

Μπλε και Κόκκινοι παρά τα όσα περνούν με τις λυκοφιλίες και τις διαπροσωπικές τους σχέσεις απόψε πρέπει να συγκεντρωθούν γιατί μόνο μια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το σούπερ έπαθλο: Μια βόλτα εκτός παραλίας, ένα ταξίδι στην Πούντα Κάνα για τους νικητές!

Ο Γιώργος Λιανός θα τους ανακοινώσει το έπαθλο που δίνει ο Ατζούν λίγο πριν το αγώνισμα κι εκεί θα ξεσπάσουν σε κραυγές. Για λίγες μόνο ώρες, όσο διαρκεί δηλαδή το αγώνισμα, οι ομάδες μεταξύ τους θα γίνουν μια γροθιά! Μόνο μια θα κερδίσει και το Youweekly.gr ήδη ξέρει ποια θα είναι αυτή (δείτε την εδώ).

Υπενθυμίζουμε πως απόψε έχουμε και μια αποχώρηση, την αποχώρηση της εβδομάδας λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου. Πολλά θα ειπωθούν σε αυτό το συμβούλιο, μάσκες θα πέσουν! Το Youweekly.gr γνωρίζει από τώρα το ποιος αποχωρεί (δείτε εδώ το όνομα που φεύγει λίγο πριν τον μεγάλο τελικό).