Survivor All star highlights 11/6: Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν - Η κάμερα έπιασε Βασάλο και Σταυρούλα τα μεσάνυχτα να...

Η Μαριαλένα επιβεβαίωσε το περιστατικό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All star highlights 11/6: Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν - Η κάμερα έπιασε Βασάλο και Σταυρούλα τα μεσάνυχτα να...

Η 23η εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 11/6 με ένα καταιγιστικό επεισόδιο! Βρισκόμαστε μια εβδομάδα πριν το παιχνίδι γίνει ατομικό και οι ανατροπές που αναμένονται είναι καταιγιστικές.

Ήδη το κλίμα μεταξύ των παικτών έχει γίνει άκρως ανταγωνίσιμο... Το Youweekly.gr συγκέντρωσε για εσάς τα highlights του χθεσινού επεισοδίου, σε περίπτωση που δεν το είδατε...

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό 11/6 επεισόδιο του Survivor All Star

«Εύχομαι ο κόσμος να έβλεπε τι συμβαίνει off camera»

Με συνταρακτικές αποκαλύψεις ξεκίνησε το επεισόδιο με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να αναφέρει πράγματα θα συζητηθούν σίγουρα στο εξής.

Η παίκτρια δεν ανέφερε κάτι άγνωστο στο κοινό, ωστόσο ''κάρφωσε'' ένα γεγονός, που έχει να κάνει με τον κατά τα άλλα φίλο της Κωνσταντίνο Βασάλο αναφορικά με μια νυχτερινή βόλτα εκτός καλύβας... Οι κάμερες κατέγραψαν τον παίκτη να επιστρέφει στην καλύβα, όταν όλοι κοιμόντουσαν! Φυσικά και δεν ήταν μόνος του, αλλά με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, με την οποία λέγεται πως είναι κοντά (δείτε εδώ τι λέει η Βαλαβάνη για το ειδύλλιο αυτό).

«Εύχομαι πραγματικά ο κόσμος να έβλεπε τι συμβαίνει και off camera, τα οποία τα βιώνουμε εμείς αυτά τα πράγματα και από τη στιγμή, που είναι off δεν έχουμε και αποδείξεις. Ο Κωνσταντίνος εχθές..., αν δεν κάνω λάθος, που αυτό είναι και καταγεγραμμένο, γυρίσανε ξημερώματα θα μπορούσα να πω στην καλύβα! Κάποιος από τους μπλε και ο Κωνσταντίνος! Πραγματικά εύχομαι ο κόσμος να έβλεπε όσα συμβαίνουν, πραγματικά θα είχε σίγουρα άλλη άποψη», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στη συνέχεια η Ρουμελιώτη και ενώ τον είχε δώσει στεγνά ξεκίνησε να τον κατηγορεί για άλλους λόγους...

«Αυτή η απότομη αλλαγή συμπεριφοράς από τότε, που τον ψήφισα στην ουσία, που έχει απομακρυνθεί από εμάς, με έχει στεναχωρήσει και με έχει προβληματίσει! Αναρωτιόμουν γιατί; Επειδή τον ψήφισα; Τι αλλάζει στη σχέση μας...Πραγματικά προβληματίζομαι 5 μήνες τι άνθρωπο γνωρίζω, γιατί εγώ δεν γνωρίζω αυτόν τον Κωνσταντίνο και έχω απογοητευτεί μπορώ να πω, δεν ξέρω αν θα του κάνω συζήτηση, γιατί ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η ομάδα που κέρδισε

Όπως πολύ σωστά φροντίσαμε για την ενημέρωσή σας από το Youweekly.gr νικητές ήταν οι μπλε, οι οποίο μετά από αρκετές ήττες πήραν τα πάνω τους.

Έσπαγαν πιάτα, πέταγαν χαρτοπετσέτες & έπιναν μπύρες - Το ''έκαψαν'' οι μπλε σε ελληνική βραδιά στον Άγιο Δομίνικο

Ένα πολύ διαφορετικό έπαθλο κέρδισαν οι μπλε που νίκησαν. Οδηγήθηκαν σε μία βίλα με φαγητό και στη συνέχεια σε ελληνική βραδιά.

Οι μαχητές τραγούδησαν ένας ένας, από το αγαπημένο τους λαϊκό κομμάτι, με τους υπόλοιπους να σπάνε πιάτα, να πετάνε χαρτοπετσέτες καθώς παράλληλα έρεαν οι μπύρες και τα λουλούδια.

Τα κορίτσια χόρεψαν τσιφτετέλια με τα αγόρια να κάνουν τον απόλυτο πανικό και αντίστροφα! Στο τέλος ένας ένας εξομολογήθηκαν, πως το έπαθλο αυτό μύρισε Ελλάδα και σίγουρα δεν είχε προηγούμενο.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά την νίκη των μπλε οι κόκκινοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό να βγάλουν έναν δικό τους - από όσους λίγοι έχουν απομείνει - στον τάκο.