Survivor All Star spoiler 12/6: Μετά το χθεσινό χάος αυτοί κερδίζουν τον 2ο αγώνα ασυλίας απόψε

Κόκκινοι ή μπλε;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 12/6: Μετά το χθεσινό χάος αυτοί κερδίζουν τον 2ο αγώνα ασυλίας απόψε

23η εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ και η αλήθεια είναι πως το πράγμα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τους Κόκκινους που έχουν μείνει όλοι κι όλοι 4 νοματαίοι.

Η πρώτη ασυλία χάθηκε, ο πρώτος υποψήφιος από την ομάδα τους ψηφίστηκε και είναι γεγονός (δείτε εδώ ποιος είναι αυτός) και εννοείται πως τα προβλήματα ξεκίνησαν. Η Μαριαλένα ξανά στο επίκεντρο. Μια εβδομάδα έμεινε, ωστόσο πριν το παιχνίδι γίνει ατομικό. Εκεί όλες οι ισορροπίες θα αλλάξουν. Μέχρι να φτάσουμε εκεί, όμως, απομένουν άλλοι δυο αγώνες ασυλίες. Ο δεύτερος, μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί απόψε 12/6.

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε 12/6 στο Survivor All Star

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας, όπως είπαμε και παραπάνω πήγε στους Μπλε ενώ ο δεύτερος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr θα πάει στους Κόκκινους.

Παρά το γεγονός πως παίζουν 4 εναντίον 6 οι κόκκινοι απόψε θα δείξουν δύναμη ψυχής, πείσμα και θα πατήσουν κάτω τους Μπλε! Οι μπλε, λοιπόν, θα πρέπει να πάνε στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο προτεινόμενο προς αποχώρηση από την ομάδα τους γι' αυτή την εβδομάδα.

Τα πράγματα θα ανατραπούν. Είναι δεδομένο πως όταν μια ομάδα βρίσκεται σε αυτή την θέση οι ισορροπίες αλλάζουν. Έτσι θα συμβεί κι αυτή την φορά. Ο υποψήφιος δεν θα είναι κάποιος που περιμέναμε να δούμε (δείτε εδώ ποιον θα ψηφίσουν).