Survivor All Star spoiler 12/6: Υποψήφιος προς αποχώρηση απόψε το μεγαλύτερο φαβορί!

Ανατροπή στην κάλπη!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 12/6: Υποψήφιος προς αποχώρηση απόψε το μεγαλύτερο φαβορί!

Στο φετινό Survivor, το All Star Survivor, σημειώθηκαν πολλές απώλειες, για διάφορους λόγους, από μεγάλα ονόματα που περίμενε κανείς να τα δει στον τελικό να κονταροχτυπιούνται. Μόνο ένας ήδη νικητής έχει μείνει μέσα ακόμη κι αυτός είναι ο Σάκης Κατσούλης.

Ωστόσο, οι ανατροπές στον Άγιο Δομίνικο δεν έχουν τέλος. Θα περίμενε κανείς πως το κοινό θα ήθελε κολασμένα να δει τον επιχειρηματία να σηκώνει για δεύτερη χρονιά το τρόπαιο αλλά, μέχρι πριν λίγο καιρό άλλο όνομα συζητιόταν για τη νίκη!

Το όνομα αυτού: Νίκος Μπάρτζης.

Ο αγρότης που μονοπώλησε το ενδιαφέρον πριν από λίγα χρόνια με την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ φέτος έχει καταφέρει να κάνει ένα μεγάλο μερίδιο του κοινού να τον πιστεύει και να τον θέλει νικητή! Τίμιος, αληθινός κλπ είναι κάποια από τα επίθετα που θα δεί στα social media να γράφονται από φανατικούς τηλεθεατές του παιχνιδιού δίπλα στο όνομά του. Ωστόσο, η ομάδα του όλα αυτά δεν φαίνεται να τα ενστερνίζεται γι' αυτό άλλωστε απόψε θα καταψηφιστεί από τους συμπαίκτες του.

Υποψήφιος ο Νίκος Μπάρτζης απόψε στο Survivor All Star

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει οι Κόκκινοι μετά την χθεσινή τους ήττα να θα πεισμώσουν και σήμερα θα πάρουν την 2η ασυλία της εβδομάδας. Οι μπλε με τους ψήφους τους θα ρίξουν στον τάκο τον Μπάρτζη. Μπάρτζης και Μελίνα υποψήφιοι μέχρι στιγμής. Τι θα συμβεί αύριο άραγε;