Survivor all star: «Θα κάνω καθιστική διαμαρτυρία» - Το παράπονο του Καραγκούνια για το Βασάλο μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι

Τι ήταν αυτό που δεν του άρεσε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Θα κάνω καθιστική διαμαρτυρία» - Το παράπονο του Καραγκούνια για το Βασάλο μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι

Ο Τάκης Καραγκούνιας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Ποιος είναι πρωινιάτικα, οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα 12/6 λίγο μετά από την αποχώρησή του από το Survivor all star.

Ο πρώην παίκτης, όπως τόνισε έφυγε γεμάτος από το ριάλιτι επιβίωσης, αφού μπορεί να μην κέρδισε το έπαθλο, ωστόσο κέρδισε εμπειρίες και σίγουρα έναν νέο φίλο, αφού ήταν πολύ κοντά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Μέσα από τις σύντομες δηλώσεις του ο Καραγκούνιας σχολίασε το γεγονός, πως ο Βασάλος έχει αρχίσει να μιλάει και με τον Μπάρτζη τελευταία κάτι, που σίγουρα δεν του αρέσει καθόλου (δείτε εδώ τον έξαλλο πανηγυρισμό του Μπάρτζη όταν έφυγε ο Τάκης).

Η ατάκα του Τάκη Καραγκούνια για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Αν δω να κάνει ο Βασάλος συμμαχία με τον Μπάρτζη θα πάω στην Ακρόπολη και θα κάνω καθιστική διαμαρτυρία», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Η αποκάλυψη του Καραγκούνια για το Βασάλο με την Σταυρούλα

«Αυτό που βλέπω, όμως, είναι ότι άλλαξε η συμπεριφορά της. Με τον Βασάλο έχει εμμονή, είναι εμμονική κατά του. Είχε δημιουργήσει πρόβλημα ότι υπήρχε ένα φλερτ μεταξύ Σταυρούλας και Βασάλου, που δεν υπήρχε αυτό ποτέ. Της ζήτησα προς το τέλος μια συγγνώμη γιατί είπα κάποιες κουβέντες που έπαιξαν διαφορετικά, δυστυχώς. Δεν θέλω να έχω αντιπάθειες φεύγοντας από το παιχνίδι, αλλά η Μελίνα...».