My Style Rocks: «Φραγκόκοτα του ελέους» - Άναυδοι όλοι με την ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Αλλάζουν όλα στο παιχνίδι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Φραγκόκοτα του ελέους» - Άναυδοι όλοι με την ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Το νέο επεισόδιο του My Style Rocks ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα, την Τρίτη 13/6, και η Κατερίνα Καραβάτου, αφού καλωσόρισε τους κριτές, τις παίκτριες και το κοινό της, προχώρησε σε μία ανακοίνωση για τις αλλαγές που θα συμβούν από τα επόμενα επεισόδια, λίγο πριν πραγματοποιηθεί ο τελικός.

Η παρουσιάστρια, δηλαδή, αποκάλυψε πως το σημερινό Gala είναι το τελευταίο που πραγματοποιείτε με τους όσους που όλοι γνώριζαν και είχαν συνηθίσει μέχρι τώρα. Τα πράγματα θα πάρουν άλλη μορφή και οι κανόνες θα είναι άλλοι, διότι ο τελικός είναι πιο κοντά από ποτέ και πρέπει να τεθούν πιο αυστηροί όροι (δείτε εδώ ποιες είναι οι παίκτριες που θα φτάσουν στο τέλος).

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου για τις αλλαγές στο My Style Rocks

«Αυτό είναι το τελευταίο gala που θα γίνει με τους παλιούς όρους, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, γιατί σας έχω πει ότι θα ανατροπές, εκπλήξεις. Πηγαίνουμε προς ολοταχώς προς την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Και έπειτα μία μία από τις διαγωνιζόμενες ανέβηκαν για να παρουσιάσουν τα σύνολά τους, με την Σελένη Φωτιάδη να κλέβει την παράσταση και τα σχόλια στο twitter να έχουν πάρει φωτιά.