My Style Rocks: Η μία έκλαιγε και η άλλη σχεδόν λιποθυμούσε - Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΙ

Έντονο επεισόδιο...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Η μία έκλαιγε και η άλλη σχεδόν λιποθυμούσε - Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΙ

Μετά την ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου για όλες τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στο My Style Rocks πριν από τον μεγάλο τελικό, βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή η Ίριδα Παπουτσή, η οποία δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με το look της και όταν την είδε στεναχωρημένη ο Δημήτρης Σκουλός ξέσπασε σε κλάματα, χωρίς να μπορεί να συγκρατηθεί.

Εκείνος στεναχωρήθηκε που την είδε σε αυτή την κατάσταση και αφού η ίδια του εξήγησε τι συνέβη, θέλησε να της εξηγήσει πως μπορεί να κάνει διορθώσεις ώστε να μην απογοητεύεται κάθε φορά και να φτάνει στα όριά της, κλαίγοντας μπροστά στις κάμερες.

Η μία έκλαιγε και η άλλη διέκοψε το My Style Rocks γιατί θα λιποθυμούσε

«Αυτό που το κάνετε πάντα έτσι επίτηδες, είναι πολύ εκνευριστικό γιατί το καταφέρνετε και μας κάνετε να κλαίμε. Λέω ότι κάθε φορά που θα μου πει κάτι ότι δεν θα κλάψω. Είμαι λίγο απογοητευμένη και μου πήγαν πολλά λάθος», είπε χαρακτηριστικά η Ίριδα Παπουτσή και ο Δημήτρης Σκουλός της απάντησε:

«Θέλεις να δούμε μαζί τι μπορεί να γίνει; Να μην είσαι στενοχωρημένη όμως. Επειδή είναι αληθινά τα δάκρυά σου, σε ενδιαφέρει κι εγώ στενοχωριέμαι σε βλέπω».

Λίγο νωρίτερα, συνέβη ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό, με την Χριστιάνα Κατσιέρη να μην αισθάνεται καλά, τρομοκρατώντας τους πάντες, με αποτέλεσμα το show να σταμάτησε για λίγο τη ροή του, μέχρι εκείνη να συνέλθει.