Survivor All Star: «Θα φέρεις κανένα πόντο σήμερα;» - Αδιανόητο "άδειασμα" από τον Κωνσταντίνο Βασάλο στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Τσακώθηκαν ξανά πουρνό πουρνό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Θα φέρεις κανένα πόντο σήμερα;» - Αδιανόητο

Το νέο επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης 13/6 και μαζί με αυτό ξεκίνησαν και τα προβλήματα για τους Κόκκινους, αφού ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξύπνησε με ορεξούλες και άρχισε να πειράζει την μέχρι τώρα φίλη του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Της είπε χαρακτηριστικά: «Θα φέρεις κανένα πόντο σήμερα;», με την ίδια να τσαντίζεται αμέσως, διότι δεν κατάλαβε ότι εκείνος της έκανε χιούμορ και έτσι άρχισε ένας νέος τσακωμός ανάμεσά τους. Εκείνη θεωρεί πως το κάνει επίτηδες για να τη ρίξει ψυχολογικά, καθώς ένας φίλος δεν θα το έκανε ποτέ αυτό, ενώ ξέρει ότι είναι ήδη πεσμένη και δεν της αρέσει να την μειώνουν για τις ικανότητές της στους αγώνες, κάτι με το οποίο συμφωνεί και ο Σάκης Κατσούλης.

Διαβάστε επίσης: «Έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του θεωρώ από όταν...» - Ο Γιώργος Ασημακόπουλος "έδωσε στεγνά" τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Νέος τσακωμός ανάμεσα σε Μαριαλένα Ρουμελιώτη & Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor All Star

«Δύο εβδομάδες τώρα έχει γίνει άλλος άνθρωπος», δήλωσε συγκεκριμένα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και πρόσθεσε: «Δεν κάνουμε χαβάλε. Κάπου ώπα».

Ο personal trainer από την άλλη πλευρά, θεωρεί ότι απλώς δεν καταλαβαίνουν την πλάκα που κάνει, αν και γνωρίζει πως μερικές φορές είναι κακή, ενώ υποστηρίζει πως δεν είναι κακό να λες σε κάποιον που έχει πέσει αγωνιστικά την αλήθεια, διότι κανείς δεν μπορεί να μένει τέλειος μέσα σε τόσους μήνες.

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 3η ασυλία

Από ψυχολογία οι περισσότεροι παίκτες δεν είναι καθόλου καλά και ειδικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που θα μας απασχολήσει όσο τίποτα άλλο στο αποψινό 13/6 επεισόδιο του Survivor All Star.

Ωστόσο, όλοι πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους, να συγκεντρώσουν τις δυνάμεις τους και να παλέψουν σε έναν πολύ σκληρό στίβο μάχης για την 3η, τελευταία και σημαντικότερη ασυλία της εβδομάδας.

Μέχρι στιγμής μπλε και κόκκινοι βρίσκονται στο 1-1. Την Κυριακή οι Κόκκινοι μετά την ήττα τους έβγαλαν στον τάκο την Μελίνα Μεταξά...

...και την Δευτέρα οι Μπλε ψήφισαν τον Νίκο Μπάρτζη...

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, 100% επιβεβαιωμένες απόψε τη νίκη θα πάρουν ξανά οι Κόκκινοι παρά το πόσο διαλυμένοι είναι σαν ομάδα! Η θέλησή τους να παραμείνουν οι ισορροπίες ως έχουν είναι μεγάλη και θα αποδώσει καρπούς. Άρα οι μπλε πηγαίνουν στο συμβούλιο του νησιού και ψηφίζουν και το Youweekly.gr γνωρίζει ήδη ποιοι θα βγουν στον τάκο (δείτε εδώ τα ονόματά τους).