Survivor All Star: «Έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του θεωρώ από όταν...» - Ο Γιώργος Ασημακόπουλος "έδωσε στεγνά" τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Πολλή έπαρση»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του θεωρώ από όταν...» - Ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Καλό Μεσημεράκι, ήταν το απόγευμα της Τρίτης 13/6 ο Γιώργος Ασημακόπουλος, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star και την επιστροφή του στην Ελλάδα (δείτε εδώ πόσα χρήματα μπήκαν στον τραπεζικό του λογαριασμό).

Ο ίδιος μίλησε αναλυτικά για όλους και για όλα όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο πίσω από τις κάμερες όλους αυτούς τους μήνες (δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη και τα "άπλυτα" του Πρίαμου), ωστόσο στάθηκε και στον πιο πολυσυζητημένο παίκτη του ριάλιτι μέχρι τώρα, που δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Ασμακόπουλου για τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο Survivor All Star

Ο επιχειρηματίας, ειδικότερα, επισήμανε πως ο personal trainer, άλλαξε πολύ απότομα συμπεριφορά μετά την επίσκεψη της μητέρας του στο εξωτικό νησί, εξηγώντας πως σταμάτησε ξαφνικά να είναι τόσο ειρωνικός όσο συνήθιζε να είναι επί μήνες.

«Πολλή έπαρση ο Βασάλος. Έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του θεωρώ από όταν ήρθε η οικογένεια! Εγώ το λέω με το αθώο μου μυαλό. Ήταν σαν να του είπε “μαζέψου. Μην είσαι τόσο ειρωνικός”», είπε χαρακτηριστικά.

«Εύχομαι ο κόσμος να έβλεπε τι συμβαίνει off camera» - Βασάλος & Χρυσαειδή το σκάνε μαζί το βράδυ (Βίντεο)

Με συνταρακτικές αποκαλύψεις ξεκίνησε την Κυριακή 11/6 το Survivor all star με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να ανοίγει το στόμα της κάνοντας αποκαλύψεις, που θα συζητηθούν σίγουρα στο εξής.

Η παίκτρια δεν ανέφερε κάτι άγνωστο στο κοινό, ωστόσο ''κάρφωσε'' ένα γεγονός, που έχει να κάνει με τον κατά τα άλλα φίλο της Κωνσταντίνο Βασάλο αναφορικά με μια νυχτερινή βόλτα εκτός καλύβας...

Οι κάμερες κατέγραψαν τον παίκτη να επιστρέφει στην καλύβα, όταν όλοι κοιμόντουσαν! Φυσικά και δεν ήταν μόνος του, αλλά με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, με την οποία λέγεται πως είναι κοντά (δείτε εδώ τι λέει η Βαλαβάνη για το ειδύλλιο αυτό).

«Εύχομαι πραγματικά ο κόσμος να έβλεπε τι συμβαίνει και off camera, τα οποία τα βιώνουμε εμείς αυτά τα πράγματα και από τη στιγμή, που είναι off δεν έχουμε και αποδείξεις. Ο Κωνσταντίνος εχθές..., αν δεν κάνω λάθος, που αυτό είναι και καταγεγραμμένο, γυρίσανε ξημερώματα θα μπορούσα να πω στην καλύβα! Κάποιος από τους μπλε και ο Κωνσταντίνος! Πραγματικά εύχομαι ο κόσμος να έβλεπε όσα συμβαίνουν, πραγματικά θα είχε σίγουρα άλλη άποψη», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.