Survivor All Star: Κοκκάλωσαν οι Κόκκινοι - Δύο οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Δεν το περίμεναν αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Κοκκάλωσαν οι Κόκκινοι - Δύο οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Άλλος ένας αγώνας του Survivor All Star έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τρίτης 13/6 και μετά τη νίκη των Διάσημων, οι Μπλε βρέθηκαν στο συμβούλιο με αναμμένες τις δάδες για να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει οπότε οι επιλογές είναι πολύ λίγες, και φαίνεται πως οι Μαχητές διχάστηκαν και βρέθηκαν ανάμεσα σε δύο διαγωνιζόμενους. Μία γυναίκα και ένας άνδρας. Ο Νίκος Μπάρτζης είχε ήδη ψηφιστεί, άρα μένει ο Μάριος Πρίαμος και ο Ηλίας Μπόγδανος και η Στέλλα με την Σταυρούλα από την άλλη πλευρά.

Δύο οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει, λοιπόν, εδώ στο youweekly.gr, τελικά μετά από ισοψηφία, απέναντι στη Μελίνα Μεταξά και τον Νίκο Μπάρτζη θα βρεθούν η Στέλλα Ανδρεάδου και ο Ηλίας Μπόγδανος (δείτε εδώ γιατί κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες). Υπήρξε και μία κούφια ψήφος για τον Μάριο Πρίαμο που σόκαρε και τους αντιπάλους, ωστόσο για καλή του τύχη δεν έπαιξε κάποιο ρόλο.

Η στρατηγική του Κωνσταντίνου Βασάλου

Στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, βρέθηκε την Τρίτη 13/6 ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος σχολίασε όλους τους παίκτες του Survivor All Star και τις τελευταίες εξελίξεις του παιχνιδιού, αποκαλύπτοντας την στρατηγική του Κωνσταντίνου Βασάλου, του πιο πολυσυζητημένου παίκτη, ο οποίος παρόλο που δεν είναι τόσο καλός αγωνιστικά, ίσως και να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Εξήγησε, λοιπόν, πως παρά το γεγονός ότι δεν έφερνε μέχρι τώρα πόντους στην ομάδα του, έχει καταφέρει με το να ξεδιπλώσει τον χαρακτήρα του προς το κοινό, να γίνει αγαπητός και έτσι οι τηλεθεατές να συνεχίζουν να τον ψηφίζουν μέχρι και το τέλος.

«Είναι πανέξυπνος, του το δίνω. Σου λέει: "Πώς θα πάω στον τελικό; Αγωνιστικά δεν είμαι καλός", κόσμο μπορεί να έχει να τον στηρίζει, αλλά μέσα από το χιούμορ που κάνει και τον αυτοσαρκασμό που έχει μέσα στο παιχνίδι, μαζί με όλα αυτά που λέει ότι θα πάει τελικό και θα το σηκώσει, όλο αυτό χτυπάει στον κόσμο, αλλιώς δεν θα έφτανε μέχρι εκεί. Είναι πανέξυπνος, αυτό που κάνει τον έχει φτάσει μέχρι εκεί και θα τον πάει τελικό», είπε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε ο Δημήτρης Μακαλιάς: «Έχει αλλάξει το προφίλ του πάρα πολύ σε σχέση με το παρελθόν», ωστόσο ο Γιώργος Ασημακόπουλος σε συνέντευξή του επισήμανε πως δεν έχει αλλάξει μόνο προφίλ, αλλά ολόκληρη την συμπεριφορά του (δείτε εδώ πώς τον έδωσε στεγνά).