MasterChef 7: Το πρόδωσαν λίγες ώρες πριν τον τελικό - Η αποκάλυψη "σεισμός" Κοντιζά, Κουτσόπουλου & Ιωαννίδη

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7: Το πρόδωσαν λίγες ώρες πριν τον τελικό - Η αποκάλυψη

Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef 7, με φιναλίστ τον Νίκο Τράκα και την Μαρία Μπέη, και οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, παραχώρησαν μία μικρή συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star το πρωί της Τετάρτης 14/6.

Έκαναν μερικές δηλώσεις για τον νικητή του παιχνιδιού για αυτή τη χρονιά (δείτε εδώ ποιος είναι), ενώ πρόδωσαν και το μέλλον του ριάλιτι μαγειρικής, μιλώντας αναλυτικά για την απόφαση της παραγωγής για την επόμενη σεζόν που θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η αλήθεια που πρόδωσαν Κουτσόπουλος, Κοντιζάς και Ιωαννίδης πριν τον τελικό του MasterChef 7

«Ο καλύτερος θα κερδίσει. Και τα δύο παιδιά έχουν κάνει μεγάλη διαδρομή. Από πολύ νωρίς είχαμε πολλούς εν δυνάμει νικητές», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς συνέχισε: «Έχουν εξελιχθεί μέσα από τον διαγωνισμό», ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης επισήμανε: «Οι μάχες που δόθηκαν ήταν στήθος με στήθος».

Και έπειτα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δήλωσε με ενθουσιασμό: «Πάμε για την όγδοη σεζόν. Βοηθάει και η παραγωγή να περνάμε πάντα ωραία, πάντα μας βοηθάει. Θα έχουμε πολλές εκπλήξεις σε όλα τα επίπεδα».

«Μου γύρισε το αϊλάινερ ανάποδα» - Ο Νίκος Τράκας "έκλεψε" την ιδέα της Μαρίας Μπέη

Η προτελευταία φάση του τελικού του MasterChef 7 ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης 13/6 και τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για την Μαρία Μπέη. Από τη μία ανησυχεί μήπως ο σύντροφός της, Δημήτρης Μπέλλος, έχει βρει άλλη (δείτε εδώ τι συνέβη), και από την άλλη άκουσε πως ο αντίπαλός της, Νίκος Τράκας, της "έκλεψε" την ιδέα.

Όταν, δηλαδή, οι κριτές των ρώτησαν τι σκοπεύει να μαγειρέψει και ανακοίνωσε πως το πρώτο του πιάτο θα είναι η χωριάτικη σαλάτα, εκείνη επειδή ήταν δίπλα το άκουσε κανονικά και εκνευρίστηκε, διότι είχε ανακοινώσει δύο μήνες πριν πως ήθελε να το κάνει εκείνη, χωρίς να έχει σκεφτεί πως κάποιος θα της την φέρει.

«Μου γύρισε το αϊλάινερ ανάποδα. Εδώ και δύο μήνες λέω ότι θα κάνω χωριάτικη. Το έχω πει σε όλους, σε όλους ότι θα κάνω χωριάτικη. Γιατί τους το είπα; Γιατί θεώρησα ότι κανένας δεν θα ήταν... να πάει να το κάνει και ειδικά την ημέρα αυτή που είναι στην ουσία το μενού μου, η μέρα μου. Όταν άκουσα ότι θα κάνει χωριάτικη… Την προηγούμενη φορά που έκανα πολιτική μου λέει “σαλάτα;”. Μου γύρισε το μυαλό. Μου γύρισε το μυαλό! Τόσα πιάτα... εκεί στην χωριάτικη; Αλήθεια τώρα;», είπε χαρακτηριστικά.