MasterChef 7: «Αχ, θα γίνει της τρελής» - "Αναμπουμπούλα" για την Μαρία Μπέη πριν τον τελικό! Βρήκε άλλη ο Μπέλλος;

Η αντίδρασή της μόλις τον είδε στο πλατό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7: «Αχ, θα γίνει της τρελής» -

Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό του MasterChef 7 και απόψε (13/6) ξεκίνησε ήδη η προτελευταία φάση αυτού, με τους δύο φιναλίστ, Νίκο Τράκα και Μαρία Μπέη, να έχουν τεράστια αγωνία για όσα θα ακολουθήσουν (δείτε εδώ εάν το show θα συνεχιστεί και του χρόνου).

Την αγωνία τους, όμως, θα την μοιραστούν με πολλούς από τους παίκτες που πέρασαν αυτή τη χρονιά από τον διαγωνισμό, αλλά και με τους συγγενείς τους. Έτσι, λοιπόν, ο Δημήτρης Μπέλλος, ο σύντροφος της Μαρίας Μπέη, μπήκε στο πλατό, με εκείνη να τρελαίνεται από τον ενθουσιασμό της. Βέβαια, δεν τον είδε να ενθουσιάζεται το ίδιο και μπήκαν υποψίες στο μυαλό της.

Η αντίδραση της Μπέη μόλις είδε τον Μπέλλο στον τελικό του MasterChef 7

«Ακούρευτος, αξύριστος, ελπίζω να έχει κάνει ντους για τους δίπλα. Εγώ είμαι κάτω δε μυρίζω κάτι. Νομίζω ότι αυτή την μπλούζα την έχω βάλει στο πρώτο συρτάρι, που είναι για τα ρούχα του σπιτιού. Και μετά μου λες εμένα ότι μπορεί χωρίς εμένα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ο Δημήτρης δεν έδειξε πολλή αγάπη. Περίμενα πιο πολύ ενθουσιασμό. Με ξέχασε. Είμαι εδώ πέρα δύο μήνες και με ξέχασε. Βρήκε άλλη λες; Αχ θα γίνει της τρελής».

"Κλάμα" στο twitter με τις αντιδράσεις του κοινού για τις αποψινές (13/6) εμφανίσεις

Πέρα, όμως, από τον Μπέλλο, έκαναν την εμφάνισή τους και κάποιοι άλλοι παίκτες, οι οποίοι δεν είναι τόσο επιθυμητοί στο κοινό και έτσι το twitter πήρε φωτιά.