MasterChef 7: «Ο μεγάλος νικητής είναι...» - Αυτός ο παίκτης θα σηκώσει την κούπα;

Πρώην διαγωνιζόμενος αποκαλύπτει όσο ο Κοντιζάς χορεύει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7: «Ο μεγάλος νικητής είναι...» - Αυτός ο παίκτης θα σηκώσει την κούπα;

Λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός του έβδομου κύκλου του MasterChef, η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο για τον Νίκο Τράκα και την Μαρία Μπέη που είναι οι δύο φιναλίστ, καθώς και οι δύο θέλουν όσο ποτέ να αποκτήσουν το χρηματικό έπαθλο και τον τίτλο του νικητή του ριάλιτι μαγειρικής (δείτε εδώ την ιδέα που "έκλεψε" ο πρώτος από την δεύτερη στην προτελευταία φάση του τελικού).

Το φανατικό κοινό, μάλιστα, μέσα από τα social media, έχει βαλθεί να κάνει αναρτήσεις με προβλέψεις για το πρόσωπο που θα σηκώσει την κούπα αυτή τη χρονιά, με τον Ζαχίρ Γιαβαρί, ο οποίος συμμετείχε παλαιότερα στον διαγωνισμό να δηλώνει με σιγουριά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το όνομα του νικητή.

Αυτός είναι ο νικητής του MasterChef 7;

Ο λόγος για τον Νίκο Τράκα. Το επίσημο αποτέλεσμα, ωστόσο θα ανακοινωθεί μετά τις 23:30 το βράδυ και κανείς, πέρα από την κριτική επιτροπή δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο είναι αυτό (δείτε εδώ τις δηλώσεις τους πριν λίγη ώρα και το στοιχείο που πρόδωσαν).

Ζαχίρ νικητής MasterChef 7

Ο ξέφρενος χορός του Σωτήρη Κοντιζά λίγα λεπτά πριν τον τελικό

Και όσο ο κόσμος συνεχίζει τις μαντεψιές, ο Σωτήρης Κοντιζάς, χορεύει ξέφρενα Σάκη Ρουβά, προσκαλώντας τους τηλεθεατές να μη χάσουν το τελευταίο και συγκλονιστικό επεισόδιο.

Θυμάστε την Ασημλίνα Ουστάλλι που συμμετείχε στον διαγωνισμό;

Την Ασημίνα Ουστάλλι τη γνωρίσαμε στον τρίτο κύκλο του MasterChef, με την παίκτρια να εντυπωσιάζει τους κριτές με τις μαγειρικές τις ικανότητες, αφού την είδαμε να φτάνει πολύ κοντά στην τελική τριάδα.

Η πρώην παίκτρια μπορεί να μη σήκωσε την κούπα, σε κάθε περίπτωση όμως συνεχίζει την ενασχόληση της με τη μαγειρική, έχοντας ωστόσο αλλάξει εντελώς την εξωτερική εμφάνιση της και κυρίως τα μαλλιά της.

Μέσα από αναρτήσεις, που βλέπουμε στο λογαριασμό της στο Instagram έχει γίνει αγνώριστη θα λέγαμε, αφού εδώ και καιρό έχει αφήσει τα ξανθά μαλλιά της πίσω και έχει μετατραπεί σε καστανομάλλα (δείτε εδώ την πλαστική που έχει κάνει πάνω της).