Οι προδότες: Τα κατάφεραν! Ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τον παίκτη που έδιωξαν

Μία νίκη για τους Πιστούς!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Οι προδότες: Τα κατάφεραν! Ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τον παίκτη που έδιωξαν

Λίγο μετά την "δολοφονία" ενός ακόμη Πιστού στους Προδότες του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ ποιος είναι αυτός), όλοι παίκτες συγκεντρώθηκαν στην στρογγυλή τράπεζα για να ψηφίσουν ποιον διαγωνιζόμενο θα βγάλουν εκτός παιχνιδιού με την ελπίδα πως αυτή τη φορά θα είναι κάποιος προδότης.

Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Κώτογλου βγήκε με περισσότερες ψήφους ως το νέο πρόσωπο που θα επιστρέψει σπίτι του και πριν φύγει για τα καλά αποκάλυψε πως είναι πράγματι ένας από τους τρεις προδότες. Φυσικά, στο άκουσμα αυτής της είδησης όλοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν στο προηγούμενο επεισόδιο).

Η στιγμή που διώχνουν τον πρώτο Προδότη στον ΑΝΤ1

Η αποχώρηση που "διέλυσε" την Γωγώ

Ένα πρωτοφανές παιχνίδι για τα ελληνικά δεδομένα έκανε την πρεμιέρα του το βράδυ της Τετάρτης 7/6 στον ΑΝΤ1 με τους Προδότες να συστήνονται στο κοινό (δείτε εδώ πως τα πήγε στο πρόγραμμα σε νούμερα).

Την Πέμπτη 8/6 προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο στην έπαυλη, όπου θα έπρεπε ουσιαστικά ένα πιστός να δολοφονηθεί. Ο παρουσιαστής, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έλαβε έναν σφραγισμένο φάκελο, ο οποίος έφερε το όνομα του Βασίλη.

Ο παίκτης αν και νωρίς αποχωρεί από τους Προδότες με τη Γωγώ να ξεσπάσει σε κλάματα με το που το πληροφορείται!

«Αναμενόμενο! Εννοείται ότι φοβάσαι κάτι ισχυρό, που σου έφερε τα 8.000 αλλά δεν σκέφτηκες και έξυπνα να το κρατήσεις», είπε ο Βασίλης.

«Το είπε ρε συ...μόλις έφυγε ο Βασίλης η Κατερίνα, η Αναστασία ήρθαν δίπλα μου και μου είπαν να σταματήσω, δεν ήθελα να φύγει...Βασίλη αν με βλέπεις, σ' αγαπώ», είπε κλαίγοντας η Γωγώ.