«Σε όλους θα τύχουν εμπόδια στη ζωή» - Με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μπέη στα πρώτα λόγια μετά τη νίκη στο MasterChef

Η συγκίνηση του Δημήτρη Μπέλλου μπροστά στην κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σε όλους θα τύχουν εμπόδια στη ζωή» - Με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μπέη στα πρώτα λόγια μετά τη νίκη στο MasterChef

Τις πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη της στο MasterChef έκανε η Μαρία Μπέη (δείτε την ανάρτηση της). Η σεφ που κέρδισε τις 50.000 ευρώ, μίλησε στην κάμερα, εκφράζοντας τα συναισθήματα της για την ευτυχία που βιώνει, ενώ στο πλευρό της στάθηκε ο σύντροφός της, Δημήτρης Μπέλλος.

Μπορεί ο ίδιος να μην κέρδισε, αφού αποχώρησε περίπου προς το τέλος του παιχνιδιού, ωστόσο, το κέρδισε η αγαπημένη του, γεγονός που τον κάνει τρισευτυχισμένο.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μπέη μετά τη νίκη της στο MasterChef

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη! Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ! Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ το πετυχαίνεις και αυτό πρέπει να το θυμόμαστε όλοι. Σε όλους θα τύχουν εμπόδια στη ζωή, αλλά πρέπει να τα προσπερνάμε και να βγαίνουμε νικητές. Αυτό κατάφερα εγώ σήμερα», ανέφερε αρχικά.

«Στην πρώτη βαθμολογία που ήταν ο Νίκος μπροστά δεν αισθάνθηκα λύπη, χάρηκα. Μετά ήρθαμε ισοπαλία αισθάνθηκα, εκεί είχα την πρώτη αγωνία. Στο τέλος που κέρδισα για έναν βαθμό δεν μπορώ να σου εξηγήσω συναισθήματα. Είναι όλα μπερδεμένα στο μυαλό μου. Χαίρομαι πάρα πολύ», είπε στη συνέχεια.

Μετά ο Δημήτρης Μπέλος, απάντησε στα σχόλια που άκουσε για το κοστούμι του και τις μπηχτές περί... γάμου: «Έπρεπε κουστουμαρισμένος, αλλιώς θα τα άκουγα. Ένα σακάκι είναι τελεία».

Ποια τα σχέδια της νικήτριας μετά το τέλος του MasterChef; «Θα ήθελα να πάρω κάποιες ημέρες για τον εαυτό μου. Να κάνω κάποια προγραμματισμένα ταξίδια για εμένα και μετά συνεχίζουμε με αυτό που αγαπάμε», αποκάλυψε.

Θα συνεργαζόταν με τον Νίκο Τράκα παρά τους τσακωμούς τους μέσα στο παιχνίδι; «Δεν θα στην απαντήσω αυτή την ερώτηση. Αν αυτός θα μπορούσε ο ίδιος να συνεργαστεί μαζί μου.... γιατί εγώ έδειξα ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα τόσο μεγάλο, όσο έχει ο Νίκος με εμένα, τότε γιατί όχι». είπε.

Ο έρωτας και η συγκατοίκηση με τον Δημήτρη Μπέλλο

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος γνωρίστηκαν στο MasterChef. Ξεχώρισαν με τις μαγειρικές τους ικανότητες, ενώ ερωτεύτηκαν και έγιναν ζευγάρι.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι μέχρι και σήμερα, συγκατοικούν και δραστηριοποιούνται μαζί επαγγελματικά, δουλεύοντας σε ένα εστιατόριο.

Ο Δημήτρης, μάλιστα, βρέθηκε στο πλατό του MasterChef εχθές και την εμψύχωνε κατά την διάρκεια όλης της διαδικασίας.

Έχουν πραγματοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια κοινής πορείας διάφορα ταξίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις τους στα social media, λάμπουν από ευτυχία.