«Ποιος; Τι είπε; Οπα, όπα!» - Η αντίδραση του Δημήτρη Μπέλλου όταν τον ρώτησαν περί γάμου με την Μαρία Μπέη μετά το MasterChef

«Δεν μπορώ να σου πω τι μου είπε μετά τη νίκη της! Δεν παίζει! Εγώ της είπα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ποιος; Τι είπε; Οπα, όπα!» - Η αντίδραση του Δημήτρη Μπέλλου όταν τον ρώτησαν περί γάμου με την Μαρία Μπέη μετά το MasterChef

Μετά την Μαρία Μπέη, δηλώσεις στην κάμερα έδωσε και ο Δημήτρης Μπέλλος, μιλώντας για την επιτυχία της συντρόφου του κερδίζοντας το MasterChef 2023, αφού απέσπασε έναν παραπάνω πόντο από τον αντίπαλο της, Νίκο Τράκα (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από backstage του τελικού).

Ο αγαπημένος της δήλωσε πόσο χαίρεται με τη νίκη της, ενώ αποκάλυψε και ποια είναι τα σχέδια τους για το φετινό καλοκαίρι. Τι είπε από την άλλη σε ερώτηση περί... γάμου;

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μπέλλου για την Μαρία Μπέη

«Νομίζω πως χαίρομαι πιο πολύ από το να το έπαιρνα εγώ. Είναι κάτι που ήθελε πάρα πολύ και τα κατάφερε και πέρασε και πολλά για να το καταφέρει. Υπήρχε η έγνοια να περάσει την τριάδα και όταν έφτασε εκεί λέει μπορώ να το κερδίσω και θέλω και τα έδωσε όλα. Είναι αγχωμένη εδώ και ένα μήνα. Δεν μπορώ να σου πω τι μου είπε μετά τη νίκη της! Δεν παίζει! Εγώ της είπα "μπράβο, συγχαρητήρια"

Εγώ θα της κάνω δώρο; Εκείνη θα μου κάνει! Κέρδισε έπαθλο, θα πάρει τα λεφτά! Εγώ θα της κάνω δώρο; Κάτσε κάτσε όχι. Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω κάποιο δώρο. Το έπαθλο να το κάνει ό,τι θέλει. Διακοπές, ταξίδια, ρούχα! Πραγματικά ό,τι θέλει και εγώ θα είμαι εκεί να την στηρίξω σε ό,τι κάνει», ανέφερε.

«Για μένα το πρόγραμμα θέλει δουλειά, η Μαρία θέλει λίγο χρόνο να ξεκουραστεί», εξομολογήθηκε.

Σε ερώτηση ωστόσο περί γάμου για το ζευγάρι, είπε: «Που; Ποιος Ηλίας; Τι είπε; Ρώτα τον Ηλία! Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Επειδή κέρδισε το MasterChef; Οπα, όπα! Όλα ωραία, κέρδισε, μια χαρά, τούμπανο. Μέχρι εκεί! Έχουμε ακόμα».

Ο έρωτας και η συγκατοίκηση

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος γνωρίστηκαν στο MasterChef. Ξεχώρισαν με τις μαγειρικές τους ικανότητες, ενώ ερωτεύτηκαν και έγιναν ζευγάρι.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι μέχρι και σήμερα, συγκατοικούν και δραστηριοποιούνται μαζί επαγγελματικά, δουλεύοντας σε ένα εστιατόριο.

Ο Δημήτρης, μάλιστα, βρέθηκε στο πλατό του MasterChef εχθές και την εμψύχωνε κατά την διάρκεια όλης της διαδικασίας.

Έχουν πραγματοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια κοινής πορείας διάφορα ταξίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις τους στα social media, λάμπουν από ευτυχία.