MasterChef 7 τελικός: Πα-νι-κός στο στούντιο! Αυτός είναι μεγάλος νικητής - Τα κλάματα και η όλο νόημα αγκαλιά

Γέμισε το πλατό κομφετί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7 τελικός: Πα-νι-κός στο στούντιο! Αυτός είναι μεγάλος νικητής - Τα κλάματα και η όλο νόημα αγκαλιά

Ο τελικός του MasterChef 7 είναι γεγονός! Το βράδυ της Τετάρτης 14/6 ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης βρέθηκαν ξανά στο πλατό του STAR για να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα της βαθμολογίας τους για τα πιάτα του Νίκου Τράκα και της Μαρίας Μπέη, που είναι οι δύο φιναλίστ και, φυσικά, το YOUWEEKLY βρέθηκε εκεί για να εξασφαλίσει αποκλειστικό υλικό από όσα όσα συνέβησαν πίσω και μπροστά από τις κάμερες.

Ο Πάνος Ιωαννίδης ήταν ο πρώτος που έκανε την εμφάνισή του στο στούντιο, ο οποίος μάλιστα πριν ξεκινήσει το live, δήλωσε: «Εξαιρετικές μαγειρικές εμπειρίες, κάθε χρονιά και διαφορετικά. Έχω δακρύσει λίγο είναι και τα φώτα στεναχωριέμαι».

Διαβάστε επίσης: «Δυστυχώς, είχαμε ένα τραγικό γεγονός και θρηνούμε...» - Ανατριχίλα με την αναφορά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για το ναυάγιο στην Πύλο

MasterChef 7 τελικός Ιωαννίδης

Και έπειτα, εμφανίστηκαν και οι υπόλοιποι κριτές.

MasterChef 7 τελικός Ιωαννίδης Κουτσόπουλος Κοντιζάς

Στο τέλος, έφτασαν και τα πρόσωπα της βραδιάς.

MasterChef 7 τελικός Μπέη Τράκας

Ο μεγάλος νικητής του MasterChef 7

Και λίγο αργότερα ξεκίνησαν σιγά σιγά να τους ανακοινώνουν τους βαθμούς που συγκέντρωσαν. Και οι δύο είχαν μικρές αστοχίες και η αλήθεια είναι πως έφτασαν πολύ κοντά, αλλά μόλις για έναν πόντο, τη νίκη κατάφερε να "κλέψει" η Μαρία Μπέη, η οποία έφτασε τους 41 βαθμούς, με τον Νίκο Τράκα να φτάνει τους 40.

Αμέσως ξέσπασε σε κλάματα και οι συγγενείς και ο σύντροφός της, Δημήτρης Μπέλλος έτρεξαν στην αγκαλιά της. Και μόλις συνήλθε από το σοκ ζήτησε αμέσως να χειροκροτήσουν και τον αντίπαλό της.

Μπέη νίκη MasterChef 7

Μπέη νίκη MasterChef 7 πανηγυρισμοί

Μπέη νίκη MasterChef 7 αγκαλιά Μπέλλος

Έπειτα αναχώρησε με το τρόπαιο στα χέρια της και φωτογραφήθηκε με τους ανθρώπους που την βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα και την καθοδήγησαν, αλλά και την οικογένειά της.

Μαρία Μπέη τρόπαιο

Μαρία Μπέη Τράκας Κριτές MasterChef 7

Μαρία Μπέη Κριτές MasterChef 7 οικογένεια

Μαρία Μπέη οικογένεια MasterChef 7

Ο πατέρας της έλεγε συνεχώς: «Δεν μπορώ να το περιγράψω», στην προσπάθειά του να εκφράσει τα συναισθήματά του για την χαρά του παιδιού του.

Όλοι οι οικογένεια, μάλιστα, πήγαινε δίπλα του να τον συγχαρεί, όπως και οι υπόλοιποι πρώην διαγωνιζόμενοι.

Πατέρας Μαρίας Μπέη MasterChef 7

Φυσικά, και η οικογένεια του Νίκου Τράκα στάθηκε στο πλευρό του και τον αποθέωσε για την προσπάθειά του και για το γεγονός πως έφτασε μέχρι το τέλος.

Νίκος Τράκας οικογένεια MasterChef 7

Η στιγμή της ανακοίνωσης στην τηλεόραση

Και αμέσως μετά ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε την συνέχεια: «Πάμε να κλείσουμε περίπου έτσι όπως αρχίσαμε. Ελλάδα είσαι έτοιμη; Κάπου εδώ τελειώνει το MasterChef για φέτος, έρχεται το MasterChef 8 και δεν υπάρχει περίπτωση να είστε έτοιμοι γι' αυτά που έχουμε ετοιμάσει και σχεδιάσει».