Masterchef 7: «Τα δύο μέτωπα που...» - Η πρώτη αιχμηρή ανάρτηση του Νίκου Τράκα μετά το μεγάλο τελικό

Το λες και μπηχτή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
MasterChef GR/Facebook
MasterChef GR/Facebook

Ημέρα τελικού ήταν τη Τετάρτη 14/6 για το Masterchef 7 με τη Μαρία Μπέη και το Νίκο Τράκα να αποτελούν τους δύο μεγάλους φιναλίστ, με την κούπα να σηκώνεται με μικρή διαφορά από τη Μαρία (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τον τελικό).

Ο Τράκας από τη μεριά του ήθελε και εκείνος να πάρει τον τίτλο του νέου Έλληνα Masterchef και φυσικά το έπαθλο, ωστόσο αυτό δε συνέβη. Την Πέμπτη 15/6 ήρθε η πρώτη ανάρτηση του διαγωνιζόμενου στο instgaram με τον ίδιο να ευχαριστεί για την εμπειρία αφήνοντας και μικρές αιχμές.

Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Τράκα μετά το τέλος του Masterchef 7

«Άλλη μια πρόκληση έφτασε στο τέλος της, και χωρίς τις προκλήσεις δεν υπάρχει εξέλιξη. Χαίρομαι που κατάφερα να ζήσω εξ'ολοκληρου όλες τις πτυχές του διαγωνισμού και ανυπομονω να δω τι επιφυλάσσει το μέλλον. Thank you!», έγραψε ο Νίκος Τράκας.

Masterchef  - Τράκας

Ποιος είναι ο Νίκος Τράκας

O Νίκος Τράκας είναι 29 ετών και πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με την μαγειρική, είχε ασχοληθεί με το modeling, ενώ έχει εργαστεί και ως manager σε χώρο εστίασης. Στις δηλώσεις του μάλιστα πριν μπει στο παιχνίδι είχε δηλώσει οργανωτικός και ανταγωνιστικός. Πλέον ο σεφ, θεωρεί προτέρημα τη διαφορετική εικόνα του, ενώ έχει κάνει καμβά το σώμα του έχοντας ζωγραφίσει διάφορα τατουάζ.

Η αλωπεκία σε ηλικία 10 ετών

Ήταν στις audition του MasterChef, όταν ο Νίκος Τράκας εξομολογήθηκε πότε ξεκίνησε η αλωπεκία και έχασε μέσα σε ένα βράδυ όλα τα μαλλιά του.

«Ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ, το οποίο ήρθε ουσιαστικά από το πουθενά στην ζωή μου και μπορώ να πω με βοήθησε με την δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου για να αποδεχτώ περισσότερο την εμφάνισή μου. Η αλωπεκίαση είναι ένα ψυχοσωματικό, το οποίο μπορεί να το πάθει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος σε οποιαδήποτε ηλικία και σε οποιοδήποτε επίπεδο», ανέφερε.

Και συνέχισε: «Υπάρχει το extreme επίπεδο, όπως ήταν σε εμένα που την μια ημέρα κοιμήθηκα και την άλλη τα μισά μαλλιά ήταν στο κρεβάτι κι υπάρχει το τοπικό ότι έχασα λίγες τρίχες και μπορεί να ξαναφτιάξει. Από τα δέκα μου χρόνια που έγινε ήταν πάρα πολύ δύσκολα και νομίζω ότι για οποιονδήποτε άνθρωπο, που παθαίνει κάτι παρόμοιο, είναι. Για πολύ κόσμο είναι δύσκολη κι η πορεία, η συνέχεια και το να ζει με αυτό, ό,τι και να είναι, είναι στο παρελθόν και δεν υπάρχει κάτι αρνητικό».