Survivor All Star highlights 18/6: Η κίνηση της Σταυρούλας στον Βασάλο και η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Προδόθηκαν από μόνοι τους

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 18/6: Η κίνηση της Σταυρούλας στον Βασάλο και η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Η 24η εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ ξεκίνησε επίσημα το βράδυ της Κυριακής 18/6 με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις τόσο για τους παίκτες όσο και για τους τηλεθεατές.

Το Youweekly.gr συγκέντρωσε παρακάτω τα highlights του επεισοδίου για σένα που δεν πρόλαβες να το δεις ή ακόμα και για σένα που με χαρά θα το ξαναδείς!

Όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό 18/6 επεισόδιο του Survivor All Star

Οι παίκτες σχολιάζουν την αποχώρηση της Μελίνας

Ο Βασάλος δίνει στεγνά Σάκη και Μαριαλένα

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν δίστασε να… αδειάσει τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την στάση που κρατούν απέναντι του τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

«Ομάδα δεν υπάρχει εδώ και πολλές μέρες, εδώ και πολύ καιρό. Ο Σάκης με την Μαριαλένα έχουν επιλέξει να φεύγουν όταν έρχονται οι κάμερες λέγοντας και καλά πως «ο Κωνσταντίνος κάνει παρέα με τους μπλε». Ναι, κάνω παρέα με τους μπλε! Ποιο είναι το πρόβλημα; Με ενοχλεί πάρα πολύ γιατί off camera λένε, «έλα ρε δεν καταλάβαμε ότι ήρθαν οι κάμερες, φύγαμε επειδή νομίζαμε ότι θα έρθεις και εσύ μαζί μας». Κάτι κουλά. Ομάδες δεν υπάρχουν, ο καθένας σκέφτεται την πάρτη του και το συμφέρον του» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το έκτακτο συμβούλιο

Η παραγωγή προσκάλεσε τους παίκτες του Survivor All Star σε ένα έκτακτο συμβούλιο με τον Γιώργο Λιανό να τους ανακοινώνει πως ξεκινάει το ατομικό.

«Πλέον στις ασυλίες δεν υπάρχουν ομάδες. Ο καθένας διεκδικεί την ατομική του ασυλία και συνεχίζει με αυτόν τον τρόπο στο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star spoiler 19-20-21/6: Αυτοί οι τρεις κερδίζουν τις 3 ατομικές ασυλίες της εβδομάδας

Πως θα γίνεται η διαδικασία της αποχώρησης

«Ο κόσμος θα έχει την δυνατότητα για 24ωρες να ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη ή την αγαπημένη του παίκτρια. Με αυτό τον τρόπο θα σας κατατάξει σε μια σειρά προτίμησης και με αυτή την σειρά κατάταξης θα έχουμε και τις ενδεχόμενες αποχωρήσεις στην συνέχεια», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star spoiler 19-20-21/6: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας!

Τα ομαδικά αγωνίσματα

Οι δύο αρχηγοί που θα προκύπτουν κάθε εβδομάδα θα διαλέγουν τις ομάδες τους για τα αγωνίσματα επάθλου.

Στα social, μάλιστα, σχολιάστηκε έντονα η επιλογή του Βασάλου από την Σταυρούλα...

Ποιος κέρδισε τον πρώτο αγώνα

Όπως πολύ σωστά σας αποκάλυψε το Youweekly.gr από πολύ νωρίς οι νέοι Κόκκινοι ήταν αυτοί που κέρδισαν το αγώνισμα!

Το έπαθλο