Survivor all star: Έκρυψε εντελώς το μαύρισμα της - Το ιδιαίτερο ρούχο που έβαλε η Μελίνα Μεταξά στην επιστροφή της

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μελίνα Μεταξά είχε μία μακρά πορεία στο Survivor all star, καθώς η παίκτρια μπορεί να μην έφτασε μέχρι το μεγάλο τελικό του ριάλιτι - αφού αυτός ήταν ο στόχος της - ωστόσο το ποσό, που συγκέντρωσε ήταν σεβαστό (δείτε εδώ αναλυτικά).

Η κύπρια επέστρεψε στην Ελλάδα την Κυριακή 18/6 και μάλιστα θα τη δούμε ξανά, πολύ σύντομα στην Αθήνα, συγκεκριμένα στο Γαλάτσι εκεί όπου θα γυριστεί ο μεγάλος τελικός.

H επιστροφή της Μελίνας Μεταξά στην Ελλάδα από το Survivor all star

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν στο αεροδρόμιο και κατέγραψε την άφιξη της Μελίνας στην Ελλάδα με την ίδια να έχει κάνει ένα total black outfit, κρύβοντας έτσι το μαύρισμά της από τον Άγιο Δομίνικο.

Μελίνα Μεταξά

Οι πρώτες αποκαλύψεις της Μεταξά για το Survivor All Star

Αρχικά ρωτήθηκε και απάντησε για όλα όσα αφορούν τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον οποίο φημολογήθηκε όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι πως... γλυκοκοιτάζει.

«Δεν είναι καθόλου καλή σχέση με τον Βασάλο και την Σταυρούλα. Δεν υπήρχε καμία επικοινωνία. Κάτι θα ξέρετε ότι συμβαίνει μεταξύ τους. Να ρωτήσετε τα παιδιά. Σίγουρα έχω δει πράγματα που δεν είδατε εσείς. Εγώ αποκάλυψα ότι είναι ερωτευμένη η Σταυρούλα μαζί του; Ήμουν η τελευταία που το έμαθε. Το ήξεραν όλα τα παιδιά τι γίνεται ανάμεσα τους. Ήμουν η τελευταία που έμαθε τι ακριβώς γινόταν. Ήταν το θέμα που συζητούσαν όλα τα παιδιά στην καλύβα.

Ο Βασάλος έκανε τον φίλο και πίσω από την πλάτη όλων έλεγε άλλα πράγματα. Έλεγε άλλο πράγμα σε εμένα, άλλο σε εσένα. Σίγουρα ήταν στρατηγική. Καλύτερα να είναι, γιατί αν είναι έτσι στην έξω του ζωή... Μπορεί να το κάνει για να φτάσει μέχρι το τέλος. Δημιουργεί συνέχεια μπερδέματα μεταξύ των παιδιών. Δεν νομίζω ότι υπονόησα ότι ο Βασάλος είπε ότι τρέχει κάτι ανάμεσα σε εκείνον και την Μαριαλένα. Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται. Μίλαγα Κυπριακά και μου έλεγα μη μιλάς Κυπριακά γιατί είναι το χειρότερο μου. Αισθανόμουν συνεχόμενη πίεση. Για αυτό και ποτέ δεν ήρθαμε κοντά, για αυτό και δεν του μιλούσα καν», αποκάλυψε.

Όσον αφορά την δήλωση της Στέλλας Ανδρεάδου πως η Μελίνα φορούσε τα... βρακιά του Κωνσταντίνου, απάντησε: «Φόραγα μια φόρμα του Κωνσταντίνου την οποία είχε κόψει και δεν την χρησιμοποιούσε καθόλου. Δεν έχουμε ρούχα και τη χρησιμοποιούσα. Αυτό δεν σημαίνει κάτι για εμένα».

«Μήπως ήμουν ένα άτομο που δέχτηκε επίθεση από όλα τα υπόλοιπα άτομα; Πάρα πολλοί είχαν πρόβλημα επειδή η Κύπρος στηρίζει τα παιδιά της και τα αγαπάει πάρα πολύ. Φοβούνται ή το έχουν στο μυαλό τους», ανέφερε στη συνέχεια.

Στη δήλωση της Εύης πως η Μελίνα δεν χωνεύει καμία κοπέλα στο All Star: «Είπε αυτό η Εύη; ότι δεν χωνεύω τις γυναίκες; Εγώ δεν είχαν κανένα πρόβλημα με καμία κοπέλα μέσα στο παιχνίδι. Η Σαλταφερίδου και η κολλητή της η Σταυρούλα έβγαλαν αυτά τα συμπεράσματα. Η Σταυρούλα δεν έκανε σχεδόν με καμία άλλη κοπέλα παρέα», απάντησε.

Σχετικά με την συνάντηση με τον πατέρα της μέσα στο παιχνίδι, είπε: «Απίστευτη στιγμή η συνάντηση με τον πατέρα μου. Δεν πίστευα ότι υπήρχε μπροστά μου και τον αγκάλιαζα. Είχαν συγκινηθεί πάρα πολύ. Τραβούσα όλο αυτό το γολγοθά μόνη μου»

«Δεν θέλω να απαντήσω ποιος θέλω να κερδίσει το Survivor All Star», σχολίασε στο τέλος.