Survivor All Star: «Ποιο είναι το πρόβλημά σου;» - Φώναζε κλαίγοντας στον Σάκη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Σύννεφα για το ζευγάρι;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Ποιο είναι το πρόβλημά σου;» - Φώναζε κλαίγοντας στον Σάκη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Απόψε (19/6) ξεκίνησαν οι αγώνες για τις ατομικές ασυλίες των παικτών του Survivor All Star (δείτε εδώ τι αλλάζει στους κανονισμούς) και αμέσως φάνηκαν οι πραγματικές φιλίες που διατηρούν όλοι εδώ και τόσους μήνες. Κάποιοι άρχισαν να ενοχλούνται όταν εκείνοι που θεωρούσαν πως θα τους στήριζαν φώναζαν για τους αντιπάλους τους, όμως τα πραγματικά προβλήματα φάνηκαν στη συνέχεια.

Μέσα στην πλάκα, κατηγορούσαν την Σταυρούλα ότι άφησε τον Βασάλο να νικήσει, ενώ το ίδιο συνέβη μόλις έπαιξε και ο Σάκης απέναντι στη Μαριαλένα για πρώτη φορά μετά από 5 μήνες.

Εκείνη τον κέρδισε, αλλά μετά άρχισε να πέφτει αγωνιστικά και ξεκίνησαν οι ήττες, με αποτέλεσμα να χάνει τις ζωές της και έτσι τα έβαλε με τον σύντροφό της. Από τη μία την ενοχλούσε που εκείνος της έδινε οδηγίες και προσπαθούσε να την βοηθήσει, ενώ μόλις έχασε και την τελευταία της ζωή, ξέσπασε σε κλάματα και χαρακτήρισε τον Κατσούλη αναίσθητο που δεν καταλαβαίνει ότι την ενόχλησε που έχασε για ανόητο λόγο μετά από 15 αγώνες που έπαιξε.

Υπήρξε, μάλιστα, και μία στιγμή έντασης ανάμεσα στην ίδια και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όταν εκείνος προσπαθούσε να ρωτήσει τον Σάκη κάτι και εκείνη τα έβαλε μαζί του, λέγοντάς του να τον αφήσει να ηρεμήσει πρώτα, καθώς μόλις είχε επιστρέψει από race (δείτε εδώ ποιοι θα κερδίσουν όλες τις ατομικές ασυλίες της εβδομάδας).