Survivor All Star: Ανατροπή στους κανόνες πριν τον μεγάλο τελικό - Αλλάζουν όλα με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Ανατροπή στους κανόνες πριν τον μεγάλο τελικό - Αλλάζουν όλα με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Αφού ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας στο αποψινό (19/6) επεισόδιο του Survivor All Star (δείτε εδώ ποιον παραλίγο να σκοτώσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος), ο οποίος χάρισε ένα γεμάτο στομάχι στους Κόκκινους, οι οποίοι έφαγαν λίγα κάπκεικς, και οι δύο ομάδες βρέθηκαν σε νέο στίβο μάχης, κι αυτό γιατί από σήμερα ξεκινούν οι ατομικοί αγώνες και οι ασυλίες.

Υπάρχει, όμως, μία παγίδα. Ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε να αναφέρει τους κανόνες στους παίκτες, εξηγώντας τους πως μετά από κάθε αγώνα, ένας παίκτης θα κερδίζει και οι υπόλοιποι θα μπορούν να ψηφιστούν. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι στους αγώνες που ακολουθούν, θα παίζουν ξανά και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, διότι εάν κερδίσουν την ασυλία σε έναν από αυτούς, μπορούν να "αποτινάξουν" την υποψηφιότητα από πάνω τους και να βγάλουν στον τάκο έναν άλλο συμπαίκτη τους.

Οι νέοι κανόνες λίγο πριν τον τελικό του Survivor All Star

Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, με τους Μαχητές, αλλά και τους Διάσημους να μένουν άναυδοι!

Αυτοί οι τρεις κερδίζουν τις 3 ατομικές ασυλίες της εβδομάδας

Το Survivor All Star έχει μπει πια στην τελική του ευθεία και οι παίκτες μετά από τόσες κακουχίες τώρα αντιμετωπίζουν την πιο σκληρή πραγματικότητα στον Άγιο Δομίνικο! Ο καθένας είναι μόνος του, ο καθένας παλεύει μόνος του. Μπορεί όλοι να έχουν κάποιον να στηριχτούν και να μιλήσουν αλλά στον στίβο μάχης ο καθένας παίζει πια για τον εαυτό του.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες την Δευτέρα 19/6, δηλαδή απόψε, νικητής στο πρώτο ατομικό αγώνισμα ασυλίας θα είναι ο Σάκης Κατσούλης...

Σύμφωνα με τις ίδια πηγή, που είναι 100% έγκυρη και το τονίζουμε αυτό, νικήτρια στον δεύτερο ατομικό αγώνα ασυλίας θα είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Τον τρίτο αγώνα, της Τετάρτης 21/6 θα το κατακτήσει η Στέλλα Ανδρεάδου!

Δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας!