Survivor All Star trailer 20/6: Η Σταυρούλα καταγγέλλει δημόσια τον Σάκη - Σοκαρισμένη η Μαριαλένα

«Καλά δεν το πιστεύω»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 20/6: Η Σταυρούλα καταγγέλλει δημόσια τον Σάκη - Σοκαρισμένη η Μαριαλένα

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στον Άγιο Δομίνικο, λίγες ώρες μετά το πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας και οι ισορροπίες φαίνεται πως έχουν διαταραχθεί για τα καλά! Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All star είδαμε, όπως πολύ σωστά σας αποκαλύψαμε πρώτοι εμείς εδώ στο Youweekly.gr, τον Σάκη Κατσούλη να κερδίζει την πρώτη ατομική ασυλία και τον Νίκο Μπάρτζη να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο αποψινό 20/6 επεισόδιο, σύμφωνα με όσα μας δείχνει το trailer που μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω, στο επίκεντρο έρχονται η Μαριαλένα με τον Σάκη! Οι παίκτες θα κατηγορήσουν τον νικητή του 4 πως έχει άλλη αντιμετώπιση όσον αφορά την σύντροφό του στον στίβο μάχης και πως την βοηθάει στο να κερδίσει τα αγωνίσματα κάτι που θα δυσαρεστήσει προφανώς αρκετά εκείνη.

Στον αγώνα, επίσης, για την δεύτερη ατομική ασυλία θα έχουμε τραυματισμό της Στέλλας (δείτε εδώ ποιος θα κερδίσει)... Στο συμβούλιο του νησιού τα πράγματα θα είναι... περίπλοκα! Πολλοί δεν θα ξέρουν ποιον να ψηφίσουν! Το Youweekly.gr πάντως γνωρίζει από τώρα ποιος βγαίνει στον τάκο (δείτε εδώ).

Τι θα δούμε απόψε 20/6 στο Survivor All Star