Survivor All Star: «Που είναι η ντομπροσύνη σου; Όταν έρχονται οι κάμερες...» - Ο Μπόγδανος "άδειασε" δημόσια τον Νίκο Μπάρτζη

«Το παιχνίδι το παίζεις αλλιώς. Δεν τα λες έξω από τα δόντια»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Που είναι η ντομπροσύνη σου; Όταν έρχονται οι κάμερες...» - Ο Μπόγδανος

Το νέο επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης 20/6 και αμέσως ξεκίνησαν οι εντάσεις στους πρώην μπλε, καθώς ο Ηλίας Μπόγδανος συζητούσε με την Στέλλα Ανδρεάδου για τον Νίκο Μπάρτζη και τότε εμφανίστηκε εκείνος και ξεκίνησε να τους λέει πως εάν δεν τον θέλουν μπορούν να του το πουν και θα τους αφήσει ήσυχους.

Ο Μπόγδανος, ωστόσο, λέει ακριβώς τα αντίθετα. Θεωρεί πως ενώ όλη μέρα είναι μαζί και γελούν, όταν εμφανίζονται οι κάμερες μπροστά τους εκείνος πάντα φεύγει για να δώσει την εντύπωση πως είναι μόνος του στον Άγιο Δομίνικο, χωρίς φίλους και έτσι να πείσει και να επηρεάσει το κοινό (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά από τον ίδιο).

Ο Ηλίας Μπόγδανος "άδειασε" δημόσια τον Νίκο Μπάρτζη στο Survivor All Star

«Που είναι η ντομπροσύνη σου; Όταν έρχονται οι κάμερες φεύγεις. Για να δείξεις ότι είσαι μόνος. Όλη μέρα είμαστε χαχαχα χουχουχου και όταν έρχονται οι κάμερες φεύγεις», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας και μπροστά του δήλωσε: «Το παιχνίδι το παίζεις αλλιώς. Δεν τα λες έξω από τα δόντια».

Βέβαια, εκείνος τον κατηγόρησε πως εκείνος έχει άλλη συμπεριφορά μπροστά στις κάμερες και άλλη πίσω από αυτές, διότι όποτε δεν καταγράφεται και φεύγει ο Νίκος από την παρέα τους λέει: «Πάμε τώρα στα δικά μας».

Διαβάστε επίσης: Από κολλητοί δυο ξένοι και από ξένοι φίλοι - Η κίνηση του Τζέιμς Καφετζή που μαρτυρά την σχέση του με τον Νίκο Μπάρτζη

Ποιος κερδίσει την ατομική ασυλία απόψε 20/6

Σύμφωνα με την πηγή μας, που είναι 100% έγκυρη και το τονίζουμε αυτό, νικήτρια στον δεύτερο ατομικό αγώνα ασυλίας θα είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.