Survivor All Star: ΤΙ; Διπλή αποχώρηση - Άναυδοι όλοι με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: ΤΙ; Διπλή αποχώρηση - Άναυδοι όλοι με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Λίγο πριν ξεκινήσει το αποψινό (21/6) συμβούλιο του Survivor All Star οι παίκτες είχαν να πουν πολλά! Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός πως ο Νίκος Μπάρτζης επέστρεψε με καλά νέα από τους γιατρούς, καθώς δεν θα χρειάζεται πλέον να φοράει το κολάρο του και θα μπορεί να αγωνίζεται κανονικά εάν παραμείνει.

Μάλιστα, ο ίδιος πρόλαβε να τους ανακατέψει όλους αποκαλύπτοντας πως θα ψηφίσει την Σταυρούλα Χρυσαειδή, δίνοντάς τους "ψωμάκι".

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη "πιάστηκε" από τα λόγια του, για να σωθεί, αφού ήξερε ότι μπορεί να είναι εκείνη υποψήφια και έτσι δήλωσε πως θα την ψηφίσει και η ίδια, δείχνοντας "πειραγμένη" με την συμπαίκτριά της, λέγοντας πως πάντα "κολλάει" όπου υπάρχουν αγόρια: «Όπου δει αγόρι πάει και μιλάει».

"Βόμβα" στο Survivor All Star με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Και έπειτα από όλα αυτά έφτασαν στο συμβούλιο για να ακούσουν την ανακοίνωση "βόμβα" του Γιώργου Λιανού. Ο παρουσιαστής τους εξήγησε πως την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν δύο αποχωρήσεις! Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί μετά τον 2ο αγώνα ασυλίας, ενώ έπειτα θα πραγματοποιηθούν άλλοι δύο αγώνες και θα ακολουθήσει νέα αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος θα φύγει σήμερα).