Survivor All Star spoiler: Ο πρώτος και ο τελευταίος - Η λίστα με τα αποτελέσματα της 24ωρης ψηφοφορίας του κοινού

Μια γυναίκα και ένας άντρας τα φαβορί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler: Ο πρώτος και ο τελευταίος - Η λίστα με τα αποτελέσματα της 24ωρης ψηφοφορίας του κοινού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού του Survivor All Star, δείχνοντας ποιοι είναι πιο αγαπητοί παίκτες και ποιους θέλει να πάνε στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι, live.

Όπως είδαμε από την εβδομάδα που διανύουμε από τους 3 υποψήφιους προς αποχώρηση, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν πιο κάτω στην κατάταξη με αποτέλεσμα να φύγει από το παιχνίδι και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα (δείτε πόσα χρήματα μάζεψε).

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν, κυκλοφορεί η λίστα με την σειρά την οποία βρίσκονται οι παίκτες στην κατάταξη, αποκαλύπτοντας ποιοι έχουν "σωθεί" και δεν θα αποχωρήσουν αλλά και ποιοι αν βγουν υποψήφιοι είναι σίγουρο πως θα αποχωρήσουν.

Αυτή είναι η σειρά της κατάταξης στο Survivor All Star

Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, στην πρώτη θέση από τους άνδρες, βρίσκεται ο Νίκος Μπάρτζης που πολλοί φέτος θέλουν να είναι ο νικητής του All Star, ενώ στη δεύτερη θέση έφτασε ο νικητής του Survivor 4, Σάκης Κατσούλης.

Στην τρίτη σειρά βρίσκεται ο Κύπριος Μάριος Πρίαμος ο οποίος έφτασε στον τελικό το 2017 και έχασε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και στην τέταρτη και τελευταία (από τους άνδρες) είναι ο Ηλίας Μπόγδανος.

Πάμε τώρα στις γυναίκες! Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Σταυρούλα Χρυσαειδή που είναι η πιο δυνατή αγωνιστικά παίκτρια, ενώ στην δεύτερη φτάνει η... Στέλλα Ανδρέαδου! Τελευταία και καταϊδρωμένη έφτασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δείτε επίσης: ΤΙ; Διπλή αποχώρηση - Άναυδοι όλοι με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Με λίγα λόγια αν βρουν υποψήφιοι Ηλίας και Μαριαλένα είναι σίγουρο πως θα μας αποχαιρετήσουν!