My Style Rocks: Δάκρυσε μέχρι και η Καραβάτου - Πικρό το αντίο λίγο πριν τον τελικό

Αυτή η παίκτρια δεν τα κατάφερε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Δάκρυσε μέχρι και η Καραβάτου - Πικρό το αντίο λίγο πριν τον τελικό

Άλλο ένα επεισόδιο του My Style Rocks έφτασε στο τέλος του το απόγευμα της Πέμπτης 22/6 και αυτό σημαίνει πως πραγματοποιήθηκε άλλη μία αποχώρηση, με αποτέλεσμα οι παίκτριες που έχουν απομείνει να φτάνουν όλο και πιο κοντά στον μεγάλο τελικό.

Τρεις είναι οι διαγωνιζόμενες που κινδύνευσαν. Ο λόγος για την Χριστιάνα Κατσιέρη, την Ειρήνη Καζάκη και την Ίριδα Παπουτσή, η οποία στο προηγούμενο επεισόδιο πέταξε "βόμβα" με την αποκάλυψή της (δείτε εδώ τι είπε). Η πρώτη ξέσπασε σε κλάματα με το που βρέθηκε δίπλα στις συμπαίκτριές της, διότι βγαίνει υποψήφια σχεδόν σε κάθε επεισόδιο και δεν μπόρεσε να το αντέξει, κάνοντας μέχρι και την Κατερίνα Καραβάτου να δακρύσει.

Αυτή η παίκτρια αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό του My Style Rocks

Παρόλα αυτά, οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες την έσωσαν και την κράτησαν στο παιχνίδι και έτσι άφησαν τους κριτές να επιλέξουν εάν θέλουν να δουν ξανά την Ίριδα ή την Ειρήνη.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ψήφισε την Καζάκη, όμως ο Δημήτρης Σκουλός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησαν να κρατήσουν την Ίριδα και έτσι η Ειρήνη αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και αφού έγνεψε το "αντίο" της, αποκάλυψε πως στο επόμενο επεισόδιο ο guest κριτής θα είναι η Μαρία Μπακοδήμου.