Survivor All Star highlights 26/6: Ο τραυματισμός του Πρίαμου στο κεφάλι και η ανακοίνωση σοκ του Γιώργου Λιανού

Τα δεδομένα άλλαξαν και οι παίκτες ταράχτηκαν πολύ!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 26/6: Ο τραυματισμός του Πρίαμου στο κεφάλι και η ανακοίνωση σοκ του Γιώργου Λιανού

H 25η εβδομάδα του Survivor all Star ξεκίνησε επίσημα το βράδυ της Δευτέρας 26/6, με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις, άλλες δυσάρεστες κι άλλες ευχάριστες.

Το Youweekly.gr σας αποκαλύπτει παρακάτω τι συνέβη στο επεισόδιο αναλυτικά!

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό 26/6 επεισόδιο του Survivor All Star

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Σταυρούλα μετά την αποχώρηση του Βασάλου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος - δικαίως ή αδίκως - αποτελεί παρελθόν από το Survivor all star με την είδηση αυτή άλλους να γεμίζει χαμόγελα, αφού έφυγε ένας δυνατός παίκτης και άλλους να στεναχωρεί ιδιαίτερα. Ούτε ο ίδιος δεν περίμενε να φύγει από το παιχνίδι. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα, που θα του λείψουν, όπως και εκείνης. Αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις της τη Δευτέρα 26/6 με την παίκτρια να συγκινείται εμφανώς με την αποχώρηση του φίλου της.

Διαβάστε επίσης: Κάτι παραπάνω από Σουηδία - Το σχόλιο του Βασάλου στη Βαλαβάνη σε φωτογραφία από τις διακοπές με το Μόργκαν

«Δεν το περίμενα, όταν άκουσε το όνομά του δεν το πίστεψε. Νομίζω κανένας μας δεν το πίστεψε, νομίσαμε ότι μας κάνει πλάκα ο Γιώργος, θεωρούσαν ότι θα φύγω εγώ. Σίγουρα στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με την αποχώρησή του και με την αντίδρασή του, ήξερα πόσο πολύ ήθελε να φτάσει μακριά, είναι κάτι πολύ λυπηρό και αυτό, που σχολιάσαμε με τον Ηλία είναι ότι μας λείπει η παρέα του», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή του.

Σοβαρός τραυματισμός για το Μάριο Πρίαμο στο κεφάλι - Σταμάτησε ο αγώνας

Σε ένα νέο αγώνισμα είδαμε να παίζουν οι εναπομείναντες παίκτες του Survivor all star με τα περιθώρια και τα κουράγια, όπως είναι φυσικό να στενεύουν για όλους τους παίκτες, που θέλουν διακαώς να φτάσουν στον τελικό. Η επιθυμία αυτή είναι τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα να βλέπουμε τους περισσότερους να τα δίνουν όλα στους τελευταίους αυτούς στίβους μάχης, με το Μάριο Πρίαμο τη Δευτέρα 26/6 να το παρακάνει.

Ο κύπριος έπεσε με μεγάλη ορμή στην πισίνα και συγκεκριμένα με το κεφάλι με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να μη μπορεί να βγει έξω. Οι παίκτες ταράχτηκαν τόσο και έτρεξαν στο μέρος του με τον Πρίαμο να εξηγεί, πως ζαλίστηκε και δε μπορούσε να συνεχίσει.

Ο παίκτης που εξασφάλισε τη 2η ατομική ασυλία της εβδομάδας

Και ναι...ο υπερπαίκτης Σάκης Κατσούλης πηγαίνει χαλαρός στο συμβούλιο του νησιού.

Ταραχή με τη νέα ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μέσα από τη νέα ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έγινε γνωστό πως τη βδομάδα που τρέχει θα δούμε δύο αγώνες ασυλίας και σε κάθε συμβούλιο θα βγαίνει ένας παίκτης στον τάκο από την ψηφοφορία και άλλος ένας από τον MVP παίκτη.

Αυτό, που θα ισχύσει ξανά είναι ότι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα έχει τη δυνατότητα μέσα από το δεύτερο αγώνα ασυλίας να κερδίσει και έτσι να διώξει από πάνω του την υποψηφιότητά του. Τα δεδομένα αυτά αυξάνουν τον ανταγωνισμό και εμείς περιμένουμε να δούμε ανατρεπτικούς στίβους μάχης!

Ο υποψήφιος προς αποχώρηση

Από την κάλπη λοιπόν και όπως σας τα είχαμε πει - ολόσωστα - από νωρίς στο YOUWEEKLY είδαμε να βγαίνει στον τάκο...ο Νίκος Μπάρτζης!