Κάτι παραπάνω από Σουηδία - Το σχόλιο του Βασάλου στη Βαλαβάνη σε φωτογραφία από τις διακοπές με το Μόργκαν

Αφού επιβεβαίωσαν το χωρισμό τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πριν από λίγες ημέρες έκλεισε τον κύκλο του στο Survivor all star επιστρέφοντας και επίσημα στην Ελλάδα, στην οικογένεια, στους φίλους του και σε όλα τα όμορφα, που τον περιμένουν.

Ο ίδιος στις πρώτες κιόλας συνεντεύξεις ένιωσε την ανάγκη να ξεκαθαρίσει την αλήθεια για την προσωπική του ζωή και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, παραδεχόμενος πως είναι ελεύθερος (δείτε εδώ αναλυτικά).

Τα σχόλια Βασάλου και Βαλαβάνη σε φωτογραφία της στο instagram

Μπορεί λοιπόν Βασάλος και Βαλαβάνη να μην είναι πια μαζί διατηρούν όμως πολύ καλές σχέσεις. Αυτό φάνηκε από τα σχόλια, που αντάλλαξαν οι δύο σε φωτογραφία της Βαλαβάνη από το ταξίδι της στα Κουφονήσια με τον Μόργκαν και φίλους τους.

Βασάλος - Βαλαβάνη

O Βασάλος "έσπασε" τη σιωπή του για την συνομιλία του με την Βαλαβάνη

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε την Παρασκευή 23/6 στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση) και οι κάμερες των περίμεναν με ανυπομονησία στο αεροδρόμιο για να δουν και να ακούσουν τις πρώτες του δηλώσεις.

Αν και δεν μπορούσε να πει πολλά, λόγω του συμβόλαιού του με το ΣΚΑΙ, μίλησε στην κάμερα του Open Weekend και αποκάλυψε ποιο ήταν το πρώτο πρόσωπο με το οποίο επικοινώνησε μόλις πάτησε σε ελληνικό έδαφος, αλλά και εάν υπήρξε κάποια συνομιλία με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει την κατάσταση για την σχέση τους.

«Καλά τι υποδοχή είναι αυτή ούτε ροκ σταρ να ήμουν για τον Θεό δηλαδή. Τα παιδιά δεν με αφήνουν να μιλήσω η αλήθεια είναι προηγείται το ΣΚΑΙ οπότε με συγχωρείται πάρα πολύ δεν μπορώ να μιλήσω, αυτή είναι η οδηγία μου», είπε αρχικά, αλλά στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για την σύντροφό του: «Αχ Θεέ μου τι θα τραβήξω πάλι σε κάθε παιχνίδι που πηγαίνω. Με την Ευρυδίκη εννοείται μιλήσαμε».

Και έπειτα αποκάλυψε: «Δεν ξέρω που θα είμαι του χρόνου τώρα βγήκα από το αεροπλάνο. Ο πρώτος άνθρωπος που πήρα ήταν η μάνα μου».