Survivor all star: «Έκλαιγε για τον Ηλία και όταν βγήκαμε γέλαγε» - Η ''πικρή'' αποκάλυψη για την Σταυρούλα Χρυσαειδή

Αλήθεια ή ψέματα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Έκλαιγε για τον Ηλία και όταν βγήκαμε γέλαγε» -  Η ''πικρή'' αποκάλυψη για την Σταυρούλα Χρυσαειδή

Το βράδυ της Τρίτης 27/6 είδαμε μια μη αναμενόμενη αποχώρηση από το Survivor all star, καθώς ο Ηλίας Μπόγδανος αποχώρησε χωρίς να εκπληρώνει το στόχο του να βρεθεί δηλαδή στον τελικό του Γαλατσίου.

Ο ίδιος, όπως ανέφερε στο συμβούλιο του νησιού από τη μία ένιωσε λύτρωση με την απόφαση του κοινού, με το παιχνίδι να έχει γίνει ανθρωποφάγο. Τα δάκρυα της Σταυρούλας όσο ο Ηλίας έλεγε τα τελευταία του λόγια έπεφταν βροχή....

«Ήταν το στήριγμά μου», είπε η Χρυσαειδή με τον ισχυρισμό της αυτό να αναιρείται από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο επεισόδιο της Τετάρτης 28/6. Η τελευταία αποκάλυψε στον Κατσούλη, πως είδε τη Σταυρούλα αφού έλεγε τον Ηλία στήριγμα με κλάματα στα μάτια, στη συνέχεια να βγαίνει από το συμβούλιο και να γελάει (δείτε εδώ αν θα φτάσει στο Γαλάτσι η Χρυσαειδή).

Οι κινήσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή μετά την αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου στο Survivor all star

«Εχθές το βράδυ η Σταυρούλα έκλαιγε για τον Ηλία και όταν βγήκαμε γέλαγε. Τα συμπεράσματα δικά σας. Είναι δυνατόν να φεύγει το στήριγμά μου από το παιχνίδι και να βγαίνω έξω από το συμβούλιο και να γελάω;», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η θρυλική τετράδα που πηγαίνει στον τελικό

Έχουν περάσει έξι ολόκληροι μήνες από την έναρξη του Survivor all star και πλέον μπαίνουμε στον 7ο μήνα με τους λίγους εναπομείναντες παίκτες του ριάλιτι να έχουν βάλει - σχεδόν όλοι - στόχο το μεγάλο τελικό.

Η κούραση, η ταλαιπωρία και οι θυσίες όσων έχουν φτάσει στο σημείο αυτό είναι αναμφίβολα μεγάλες. Παράλληλα όμως θα λέγαμε, πως όλα τα παραπάνω αξίζουν δεδομένου ότι κάθε εβδομάδα μπαίνουν plus 5 χιλιάρικα στον τραπεζικό του λογαριασμό όλων...

Επομένως όσοι δεν θα είναι στο Γαλάτσι και ούτε στην τελική 4αδα είναι και πάλι - από οικονομικής άποψης - κερδισμένοι! Ο τίτλος παρ΄ όλα αυτά - ακόμα και αν κάνουμε την άκρη το έπαθλο - έχει άλλη χάρη, καθώς μιλάμε για την κούπα του Survivor all star...

Πολλοί σκέφτονται πολλά για τον φιναλίστ αλλά και την 4αδα, που θα μπει στο στάδιο του Γαλατσίου, όμως η αλήθεια είναι μία και μαντέψτε...το Youweekly.gr είναι εδώ για εσάς!

Μέσα από τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, που μέχρι σήμερα δεν έπεσαν ποτέ έξω, έχουμε να σας πούμε, πως στη κερκίδα του Γαλατσίου ΔΕ θα κάθονται οι παρακάτω 4 πολύ δυνατοί παίκτες.

Για τελική τριάδα και δυάδα είναι νωρίς να μιλάμε, καθώς δεν ξέρουμε ποιοι θα ξεχωρίσουν από: Νίκο Μπάρτζη, Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Μάριο Πρίαμο, που θα φύγουν όλοι μαζί από Άγιο Δομίνικο!