Survivor All Star spoiler: Φαβορί του τελικού αποχωρεί πριν καν φτάσει στο Γαλάτσι - Πολύ δυσάρεστα νέα για...

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler: Φαβορί του τελικού αποχωρεί πριν καν φτάσει στο Γαλάτσι - Πολύ δυσάρεστα νέα για...

Ανατρεπτικός αναμένεται και ο φετινός τελικός του Survivor All Star καθώς δεν είναι μόνο ένα τα φαβορί που θα αποχωρήσουν πριν καν φτάσουν στον ημιτελικό. Τώρα βρισκόμαστε περίπου δυο εβδομάδας πριν από το μεγάλο φινάλε και ήδη θα δούμε δυο παίκτες να μας λένε "αντίο".

Μετά την αποχώρηση σοκ του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος αποκάλυψε και το νέο πρόσωπο στην προσωπική του ζωή μετά το χωρισμό τους, ακόμη δυο ονόματα θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Σήμερα 27/6 όπως θα παρακολουθήσουμε οι εντάσεις θα είναι πολλές όπως και τα πισώπλατα μαχαιρώματα, ενώ στο συμβούλιο του νησιού ο Νίκος Μπάρτζης θα τσακωθεί άγρια με τον Ηλία Μπόγδανο.

Επίσης, την δεύτερη ασυλία θα την κερδίσει ένας άντρας από τα φαβορί του All Star, ο οποίος να σημειώσουμε πως θα αναδείξει και έναν παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση, έπειτα από νέο κανόνα που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός.

Αυτός ο παίκτης θα είναι ο ένας από τους δυο που θα αποχωρήσει από το Survivor All Star παρόλο που είναι φαβορί

Ο εν λόγω παίκτης θα ψηφιστεί απόψε 27/6 και θα βγει στον τάκο μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος ψηφίστηκε χθες 26/6 από τους αντιπάλους του.

Ο λόγος για την Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία θα δούμε να είναι η επόμενη αποχώρηση του All Star...

Μπόγδανος