Survivor All Star (27/6): «Γιώργο ο Νίκος...» - Χαλασμός στο συμβούλιο του νησιού με την αποκάλυψη για τον Μπάρτζη

Ακονίζουν τα μαχαίρια τους οι παίκτες μια ανάσα πριν από τον τελικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star (27/6): «Γιώργο ο Νίκος...» - Χαλασμός στο συμβούλιο του νησιού με την αποκάλυψη για τον Μπάρτζη

Ακόμη ένα επεισόδιο Survivor All Star θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές σήμερα Τρίτη 27/6 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Οι 7 παίκτες που έχουν μείνει στο παιχνίδι, ακονίζουν περισσότερο τα μαχαίρια τους, μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί σε δυο εβδομάδας στο Γαλάτσι.

Μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου - ο οποίος να σημειώσουμε μίλησε επιτέλους ανοιχτά για την Σταυρούλα Χρυσαειδή - οι εντάσεις έχουν ανέβει και άλλο στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Ο ένας έρχεται σε σύγκρουση με τον άλλον και οι περισσότερες φιλίες έχουν εξαφανιστεί. Μόνο ο Σάκης Κατσούλης με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν ο ένας τον άλλον πιστά, και ο πρώτος δεν δίστασε να πει στην κάμερες πως θα προστατεύσει τόσο τον ίδιο όσο και την αγαπημένη του για να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Όσον αφορά το αγώνισμα, είναι για την δεύτερη ασυλία και ήδη γνωρίζουμε ποιος θα την κερδίσει, αλλά και ποιος θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού θα επικρατήσει μεγάλος χαμός, ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Νίκο Μπάρτζη, ο πρώτος θα κατηγορήσει ανοιχτά τον παίκτη της Μπλε ομάδας, πως σκέφτεται πονηρά και στρατηγικά για να φτάσει στον τελικό, χωρίς να τον νοιάζει ο διπλανός του.

Οι δυο τους λοιπόν θα τσακωθούν, ωστόσο δεν θα είναι η μόνη ένταση που θα επικρατήσει, αφού λίγο πριν το τέλος όλοι οι παίκτες βρίσκονται στην "τσίτα".

Το 27/6 trailer του Survivor All Star