First Dates highlights 28/6: To σχόλιο παίκτη για το στήθος της συνοδού του και η καταστροφή στο φινάλε

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
First Dates highlights 28/6: To σχόλιο παίκτη για το στήθος της συνοδού του και η καταστροφή στο φινάλε

Απολαυστικό ήταν για ακόμη μια ημέρα το χθεσινό 28/6 επεισόδιο του First Dates. Δυο ήταν τα ζευγάρια που κέντρισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και εμείς τα έχουμε.

Τα 28/6 highlights του First Dates

Η σύμπτωση που τρέλανε την Ζενεβιέβ Μαζαρί

Ο 22χρονος Αποστόλης και η 21χρονη Άννα αποφάσισαν να πάνε στο παιχνίδι σχέσεων για να βρουν τον έρωτα.

Και μπορεί η κοπέλα να μην πιστεύει στις συμπτώσεις, όπως δήλωσε στο εισαγωγικό της βίντεο ωστόσο, η Ζενεβιέβ παρατήρησε μια αδιανόητη σύμπτωση με τον συνοδό της. Πιο συγκεκριμένα, η Άννα είπε πως το επόμενο τατουάζ της θα ήθελε να είναι το "777" με την οικοδέσποινα όταν ο Αποστόλης είχε το ίδιο ακριβώς τατουάζ.

Δείτε επίσης: Σούσουρο στο 27/6 επεισόδιο με δυο διαγωνιζόμενους - Παραλίγο να πάει και η παραγωγή στο τραπέζι τους

Τα σχόλια του Μπάμπη για το στήθος της Άντζελας

Η Άντζελα και ο Μπάμπης από την Θεσσαλονίκη τα χάλασαν όλα στο τέλος! Ένα σχόλιο που έκανε για το στήθος της συνοδού του, τα διέλυσε όλα στο φινάλε.

«Έβαλα τους αερόσακους μέσα! Για να μην βλέπεις τους αερόσακους» είπε η 48χρονη σηκώνοντας την μπλούζα της. «Σχολιάζαμε για αυτό, το έλεγες και στο τραπέζι και στο μπαρ», συνέχισε.

«Αν σε προσέβαλα, σου ζητάω και συγγνώμη. Από την στιγμή όμως που εμένα μου βγαίνει αυτό και μου είπες, "μου αρέσει να είσαι ειλικρινής", αυτό μου έδωσε το παράδειγμα για να μιλήσω ελεύθερα. Εγώ που να καταλάβω ότι θα το έπαιρνες στραβά; Σαν χαβαλέ το είπα και για αστείο. Είναι δυνατόν να σε γνωρίσω πρώτη φορά και να σου το κάνω αυτό;», της απάντησε.

«Ξέρεις τι; Υπάρχει ένας εκατομμύριο άλλος χαβαλές που μπορείς να κάνεις εκτός το σεξουαλικό κομμάτι! Ειδικά σε μια γυναίκα», του είπε εκείνη.