Survivor all star: Μεγάλη ανησυχία - Νέος τραυματισμός για το Μάριο Πρίαμο

Όλοι οι παίκτες στο πλευρό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Μεγάλη ανησυχία - Νέος τραυματισμός για το Μάριο Πρίαμο

Όσο φτάνουμε πιο κοντά στο μεγάλο τελικό του Survivor all star μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, πως αυξάνεται η κούραση των παικτών και έτσι οι τραυματισμοί είναι πια κάτι το συνεχές και σύνηθες.

Φαίνεται, πως ο Μάριος Πρίαμος συγκεκριμένα ή τα δίνει όλα στους στίβους μάχης ή δεν έχει άλλα σωματικά αποθέματα. Πριν από λίγες ημέρες χτύπησε και έτσι διεκόπη ο αγώνας (δείτε εδώ), με το ίδιο σκηνικό να επαναλαμβάνεται την Πέμπτη 29/6.

Το ατύχημα του Μάριου Πρίαμου στο Survivor all star

Ο κύπριος παίκτης στραμπούλιξε το πόδι του, έπεσε με το κεφάλι σε κατασκευή και ο αγώνας σταμάτησε. Ο Πρίαμος δε θέλησε να τον δει η γιατρός, που τον πλησίασε και έτσι συνέχισε να παίζει!

Η συγκίνηση του Πρίαμου

Λίγα ακόμα επεισόδια έχουν απομείνει για το Survivor all star και έτσι την Τετάρτη 28/6 είδαμε τους παίκτες παρά τις διαφορές τους να συγκινούνται ο ένας με τον άλλον σε ένα πολύ συγκινητικό συμβούλιο του νησιού.

Σε ερώτηση του Λιανού σε κάθε παίκτη για την πορεία τους στην πρώτη φορά, που μπήκαν στο ριάλιτι είδαμε τον Μάριο Πρίαμο να ''χτυπάει'' φλέβα. Ο ίδιος αρχικά αποκάλυψε, πως έχει έναν μυστικό λόγο, που μπήκε ξανά στο παιχνίδι, τον οποίο δεν μοιράστηκε στη συνέχεια!

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Σάκης Κατσούλης μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον κύπριο παίκτη, κάνοντας μια αναφορά για τους πατεράδες τους. Εκείνη ήταν μάλιστα η στιγμή, που Σάκης και Μάριος ξέσπασαν στα κλάματα...