Survivor All Star spoiler: Δυστυχώς αποχωρεί πριν τον ημιτελικό - Αυτή είναι η τελική τετράδα

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler: Δυστυχώς αποχωρεί πριν τον ημιτελικό - Αυτή είναι η τελική τετράδα

Δυο εβδομάδες έμειναν πριν από τον μεγάλο τελικό του Survivor All Star. Το ριάλιτι επιβίωσης φτάνει στο τέλος του και οι 5 παίκτες που έχουν μείνει στον Άγιο Δομίνικο θα τα δώσουν όλα για όλα για να κερδίσουν μια θέση στο Γαλάτσι, όπου το κοινό θα αναδείξει τον νικητή των 100.000 ευρώ.

Αυτή την στιγμή στην παραλία, βρίσκονται ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Μάριος Πρίαμος και η Στέλλα Ανδρέαδου.

Αυτή την εβδομάδα θα παρακολουθήσουμε ακόμη μια αποχώρηση από το παιχνίδι έπειτα από τα αγωνίσματα ασυλίας, ενώ θα ακολουθήσει ακόμη μια για να βγουν οι τρεις παίκτες που θα περάσουν στον ημιτελικό του Survivor All Star.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάκης Κατσούλης θα κερδίσει μια από τις ασυλίες της εβδομάδας που έρχεται με την Στέλλα να είναι μια από τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Δείτε επίσης: «Δεν το αρνούμαι! Έπιασα την παραγωγή και...» - Ο Ηλίας Μπόγδανος "έσπασε" τη σιωπή του για την λίστα μετά το Survivor All Star

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor All Star

Η Στέλλα λοιπόν θα είναι και εκείνη που θα φύγει από το παιχνίδι μια ανάσα πριν τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, γεγονός που ήδη σας έχουμε μεταφέρει εδώ και πολλές ημέρες πρώτοι από όλους.

Τώρα όπως επίσης αναφέρουν πληροφορίες μας, οι δυο παίκτες που θα καταφέρουν να περάσουν στον ημιτελικό θα είναι ο Σάκης Κατσούλης μαζί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς θα επικρατήσουν στα αγωνίσματα κατάταξης που θα δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες.

Έτσι λοιπόν, Μάριος και Νίκος θα βγουν σε ψηφοφορία όπου το κοινό θα ψηφίσει τον παίκτη για να πάει μαζί τους ημιτελικό.