Στάθης Σχίζας: Για καφέ με πρώην παίκτρια του Survivor all star

Εκείνη με αποκαλυπτικό κροπ τοπ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχώρησε από το Survivor all star αφήνοντας πίσω της σε άλλους τις καλύτερες εντυπώσεις και σε άλλους μια πικρία, αφού ήταν γεγονός, πως δεν έχτισε με όλους τις καλύτερες σχέσεις.

Η ίδια σε κάθε περίπτωση έχει επιστρέψει στην Ελλάδα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και μάλιστα απολαμβάνει το χαμένο χρόνο με τα άτομα, που της έχουν λείψε αλλά και με τους λίγους καλούς φίλους, που έκανε από το παιχνίδι.

Η πρώτη έξοδος της Σταυρούλας Χρυσαειδή μετά την επιστροφή της από το Survivor all star

Ο λόγος για το Στάθη Σχίζα, με τον οποίο επέλεξε να πιει τον καφέ της το πρωί της Δευτέρας (3/7) με τον πρώην παίκτη να την απαθανατίζει από το κινητό του κάνοντας ένα insta story από το λογαριασμό του.

Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η αμοιβή της Σταυρούλας στο Survivor All Star

25 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, μέχρι εκεί έφτασε το όνειρο της Σταυρούλας Χρυσαείδη. Πολλοί ήθελαν να την δουν να σηκώνει φέτος το έπαθλο του Survivor All Star, αλλά δυστυχώς αντ' αυτού, το βράδυ της Πέμπτης 29/6 όλοι την παρακολούθησαν να ξεσπά σε κλάματα κατά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αποχώρησή της από το παιχνίδι (δείτε εδώ το βίντεο).

«Ανακουφίστηκα, δεν θα άντεχα άλλη μια μέρα. Αυτό που ήθελαν να κάνουν τα παιδιά το πετύχανε. Μπράβο τους. Η αλήθεια είναι ότι ηρέμισα λίγο μέσα μου γιατί έβλεπα τόσα πράγματα να καταστρώνονται πίσω από την πλάτη μου, οπότε... Θα πάω σπίτι μου στους αγαπημένους μου ανθρώπους που μου έχουν λείψει πάρα πολύ. Δεν φοβήθηκαν ποτέ τίποτα εδώ μέσα», είπε μεταξύ άλλων η Σταυρούλα λίγο πριν αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της και σβήσει την δάδα της στο νησί.

Το έπαθλο των 100.000 ευρώ μπορεί να μην το κέρδισε, αλλά για 25 εβδομάδες που έμεινε στο νησί η Σταυρούλα κατάφερε να φύγει από εκεί πλουσιότερη κατά 125.000 ευρώ και με ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο! Not bad.