Survivor All Star: Σταμάτησε ο αγώνας - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον τραυματισμό του Νίκου Μπάρτζη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Σταμάτησε ο αγώνας - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον τραυματισμό του Νίκου Μπάρτζη

Μια δύσκολη εβδομάδα περιμένει τους πέντε παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor All Star, καθώς άλλος ένας παίκτης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι λίγο πριν τον μεγάλο τελικό (δείτε εδώ ποιος θα είναι αυτός), γι' αυτό και η ένταση έχει χτυπήσει κόκκινο και τα προβλήματα έχουν αγγίξει και το ζευγάρι του ριάλιτι (δείτε εδώ τι συνέβη).

Ρίχτηκαν, λοιπόν, όλοι στη μάχη απόψε (4/7), για να κερδίσουν την ασυλία και να μην κινδυνεύσουν, ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Νίκος Μπάρτζης τραυματίστηκε για άλλη μία φορά και το ματς σταμάτησε. Ο Γιώργος Λιανός όπως και όλοι οι συμπαίκτες του έτρεξαν προς το μέρος του, διότι φάνηκε πως χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, ενώ ταυτόχρονα έφτασαν και οι γιατροί.

Η ανακοίνωση για τον τραυματισμό του Νίκου Μπάρτζη στο Survivor All Star

Λίγο αργότερα όμως, αφού εξετάστηκε, ο ίδιος άρχισε να αισθάνεται καλύτερα και το μόνο που χρειάστηκε να κάνει ήταν να ξεπλύνει τα μάτια του από την άμμο και να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Οι αντιδράσεις στο twitter με το προφυλακτικό του Μάριου και τις ντροπές της Στέλλας

Το αποψινό (4/7) επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε με ανάλαφρη διάθεση, αφού τα παιχνίδια της Καραϊβικής συνεχίστηκαν για λίγο ακόμα και οι πέντε παίκτες που έμειναν συγκεντρώθηκαν για να δημιουργήσουν μικρές ομάδες και να διασκεδάσουν με τις ατάκες τους και τις "προκλήσεις" που θα τους έφερνε αντιμέτωπους ο Γιώργος Λιανός.

Ξεκίνησαν, λοιπόν, να ζωγραφίζουν και τη στιγμή που ο Μάριος Πρίαμος βρισκόταν μπροστά στον πίνακα έπρεπε να περιγράψει με τους μαρκαδόρους του την ταινία Safe Sex ώστε να την βρει η Στέλλα Ανδρεάδου. Της ζωγράφισε τότε ένα προφυλακτικό και εκείνη κοκκίνισε από την ντροπή της. Όσο κι αν προσπάθησε, όμως, δεν κατάφερε να βρει τι της έδειχνε.

Το twitter, από την άλλη πλευρά, παρακολουθώντας το στιγμιότυπο αυτό δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ακολούθησε ένας μικρός χαμός από σχόλια.