Survivor All Star trailer 5/7: «Κάποιος από εσάς...» - Η ανακοίνωση του Λιανού που τρομοκράτησε τους παίκτες

Μια ανάσα πριν από το μεγάλο φινάλε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 5/7: «Κάποιος από εσάς...» - Η ανακοίνωση του Λιανού που τρομοκράτησε τους παίκτες

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του Survivor All Star. Οι 5 παίκτες που έχουν μείνει αυτή την στιγμή στον Άγιο Δομίνικο ξυπνάνε με την αγωνία αν θα καταφέρουν να κερδίσουν μια θέση στο Γαλάτσι όπου θα διεξαχθεί ο ημιτελικός και ο τελικός.

Εμείς ήδη σας έχουμε αποκαλύψει ποιοι παίκτες θα καταφέρουν να κάτσουν στα 2 από τα τρία σκαμπό στο πλατό του Άλσους Βεΐκου, αλλά και ποιος θα αποχωρήσει σήμερα 5/7 από το παιχνίδι.

Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή του σημερινού επεισοδίου του Survivor All Star

Όλοι οι παίκτες θα σχολιάσουν την ψηφοφορία του 4/7 συμβουλίου, όπου ο Νίκος Μπάρτζης για ακόμη μια φορά βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση. Μπορεί να ψηφίζεται κάθε φορά, ωστόσο, ακόμη και σήμερα στην τελική ευθεία για το φινάλε, θα εκφράσει τα παράπονα του.

Μπορεί να βοήθησε Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη να "ξεφορτωθούν" την Σταυρούλα Χρυσαειδή (δείτε τις αποκαλύψεις που έκανε μετά την αποχώρηση της), ωστόσο τον ψήφισαν χωρίς δισταγμό.

Μετά θα ακολουθήσει κλασικά ο αγώνας για την τελευταία ασυλία, όπου όλοι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για όλα.

Στο συμβούλιο του νησιού θα γίνει η τελευταία ψηφοφορία και εμείς ήδη γνωρίζουμε τους υποψήφιους προς αποχώρηση αλλά και ποιος τελικά θα φύγει από το παιχνίδι.

Δείτε επίσης ποιοι θα πάνε κατευθείαν ημιτελικό χωρίς να τεθούν σε ψηφοφορία!