Survivor All Star spoiler: Αυτό ΔΕΝ το περιμέναμε - Οι δυο παίκτες που περνάνε απευθείας ημιτελικό

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler: Αυτό ΔΕΝ το περιμέναμε - Οι δυο παίκτες που περνάνε απευθείας ημιτελικό

Νίκος, Σάκης, Μαριαλένα, Μάριος και Στέλλα, θέλουν πάση θυσία να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του Survivor All Star για αυτό και τα δίνουν όλα για όλα στο στίβο μάχης. Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι οι παίκτες που παίζουν περισσότερο... στρατηγικά, με σκοπό να διώξουν τους αντιπάλους τους χωρίς να "ιδρώσουν".

Για παράδειγμα η ψηφοφορία της περασμένης εβδομάδας ήταν κανονισμένη έτσι για να διώξουν την Σταυρούλα Χρυσαειδή, γεγονός που τελικά κατάφεραν. Μάλιστα, αρχηγός της "πλεκτάνης" ήταν ο Σάκης - δείτε εδώ τι ακριβώς έγινε.

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, ακόμη ένας παίκτης θα αποχωρήσει έπειτα από τις ασυλίες και την ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού. Ο παίκτης αυτός είναι η Στέλλα - όπως άλλωστε ήδη σας έχουμε αποκαλύψει.

Αυτοί οι δυο παίκτες πάνε στον ημιτελικό του Survivor All Star

Μετά την αποχώρηση της Στέλλας, θα γίνουν αγώνες κατάταξης, με τους δυο πρώτους να περνάνε απευθείας στον ημιτελικό και να έχουν κερδίσει τη θέση τους. Οι άλλοι δυο θα βγουν σε ψηφοφορία με το κοινό να αποφασίζει ποιος από τους δυο θα περάσει επίσης στον ημιτελικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, οι δυο πρώτοι που περνάνε ημιτελικό είναι η Μαριαλένα με τον Σάκη, γεγονός που σίγουρα θα προκαλέσει χαμό στο twitter! Άρα Νίκος και Μάριος θα βγουν σε ψηφοφορία.

Βέβαια, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως η Μαριαλένα δεν περνάει ημιτελικό και αποχωρεί...

Σε λίγες ημέρες θα σας έχουμε εμείς, σίγουρο spoil!