Survivor All Star: "Καίει" τους αγώνες ο Νίκος Μπάρτζης; Έπεσε πάνω στο εμπόδιο μετά από τραυματισμό

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star:

Το Survivor All Star βρίσκεται στην τελική του ευθεία αφού απόψε (6/7) θα αναδειχθούν οι παίκτες που παίρνουν το εισιτήριο για τον ημιτελικό του ριάλιτι ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10/7.

Οι παίκτες, λοιπόν, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας συγκεντρώθηκαν και άρχισαν να σχολιάζουν την αποχώρηση της Στέλλας Ανδρεάδου (δείτε εδώ με πόσα χρήματα θα φτάσει στην Ελλάδα), ενώ άρχισαν να μιλούν και για τα ματς που θα δώσουν λίγες παραπάνω ζωές στους διαγωνιζόμενους.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, σίγουρα όμως και στεναχωρημένος μιας και αποχώρησε μια πολύ καλή μου φίλη από το παιχνίδι. Ένα παιδί το οποίο πραγματικά εκτιμώ. Είχαμε έρθει πάρα πολύ κοντά με την Στέλλα, κάναμε πολλές συζητήσεις αλλάξαμε ιδέες και περάσαμε πολύ όμορφες αλλά και πολύ δύσκολες στιγμές στην ίδια ομάδα. Χαίρομαι που έφτασε μέχρι εδώ, έφτασε με την αξία της, πάλεψε πάρα πολύ και έφτασε στην πεντάδα του Survivor All Star. Χαίρομαι που γίναμε φίλοι και θα έχω μια φίλη εκτός παιχνιδιού και πραγματικά σε ότι χρειαστεί οποιαδήποτε στιγμή εγώ θα είμαι εκεί και αν μπορώ να στηρίξω ή να βοηθήσω θα είμαι δίπλα της», είπε αρχικά ο Μάριος.

Οι "καμμένοι" αγώνες και ο τραυματισμός του Νίκου Μπάρτζη στο Survivor All Star

Εάν θυμάστε καλά, ο Γιώργος Λιανός χθες (5/7) τους εξήγησε πως θα πραγματοποιούνταν ένας αγώνας πριν τους δύο τελικούς, ο οποίος θα τους έδινε παραπάνω ζωές, κάτι που ίσως καθορίσει το αποτέλεσμα. Αυτό έκανε τον Μπάρτζη να χαμογελάσει, διότι σκέφτεται πως θα "κάψει" σίγουρα 1 με 2 παιχνίδια μέχρι να βρει τον τρόπο να ρίχνει καλύτερες βολές και να κερδίσει. Το θέμα είναι, όμως, θα πάρει όσες ζωές χρειάζεται για να τα καταφέρει;

Πάμε να δούμε πόσες θα πάρει ο καθένας. Ο παρουσιαστής τους εξήγησε στη νέα τους συγκέντρωση, πως αυτός που θα βγει εκτός πρώτος δεν θα πάρει καμία ζωή, ο προτελευταίος θα πάρει μία, ο τρίτος 2 και ο τέταρτος θα πάρει τρεις.

Διαβάστε επίσης: Η Βρισηίδα Ανδριώτου στο YOU: «O Σπύρος μου καθάριζε τα πόδια κάθε βράδυ στο Survivor»

Και ο αγώνας ξεκίνησε! Πριν καλά καλά συνηθίσουν, βέβαια, τον στίβο μάχης, ο Νίκος Μπάρτζης τραυματίστηκε για άλλη μία φορά, ευτυχώς όμως δεν ήταν κάτι σοβαρό πέρα από ένα σκίσιμο στο γόνατο και συνέχισε κανονικά τον αγώνα.