J2US Highlights τελικού (8/7): «Πολεμήθηκα...» - Η συγκίνηση του Νίκου Κοκλώνη, οι μπηχτές της Γαρμπή στη Βανδή και οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
J2US Highlights τελικού (8/7): «Πολεμήθηκα...» - Η συγκίνηση του Νίκου Κοκλώνη, οι μπηχτές της Γαρμπή στη Βανδή και οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

Το βράδυ του Σαββάτου 8/7 πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του Just the 2 of Us και ήταν ένα επεισόδιο που τα είχε όλα (δείτε εδώ τι συνέβη στον ημιτελικό). Σοκαριστικές εμφανίσεις, κέφι και χορό, αλλά και πολύ μεγάλη συγκίνηση, ιδιαίτερα με τα λόγια του Νίκου Κοκλώνη.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε στον τελικό του J2US

Το σόου ξεκίνησε αρχικά με το νέο τραγούδι του παρουσιαστή, ο οποίος ανέβηκε στην πίστα και έκανε χαμό, κάνοντας όλο το κοινό να λικνίζεται μαζί του!

Όμως μετά το τέλος του τραγουδιού όπου ο ίδιος παρουσίασε την κριτική επιτροπή, άκουσε και την μπηχτή του από την Δέσποινα Βανδή, η οποία αναφέρθηκε στο Fame Story και στο γεγονός πως δεν θα βρίσκονται πλέον μαζί.

«Θέλω να δω πώς θα είσαι με τους νέους κριτές...», του είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ξεκίνησαν και οι εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων, με αυτή του Τριαντάφυλλου να προκάλεσε αντιδράσεις και κυρίως την δική του, αφού ενοχλήθηκε από τα λόγια της επιτροπής.

«Ξέρω ότι συμπαθείτε κάποια ζευγάρια περισσότερο, αλλά…», ανέφερε ο ίδιος.

«Ήταν πολύ καλό, δυναμικό. Υπήρχε μια δυσκολία στην πρόζα για να βρεις την νότα», του τότε είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Ήταν υποτονικά τα κουπλέ γιατί μάλλον ήθελες να μας δείξεις το μπλαζέ σου ύφος. Σαν παρουσία ήσουν εκρηκτική, τα έχωσες! Αλλά στη φωνή δεν το είδα», πρόσθεσε η Καίτη Γαρμπή.

«Μου αρέσει που επιλέξατε ένα τραγούδι που δεν μας έχετε ξαναδείξει τέτοιο στυλ τραγουδιού», είπε από την πλευρά της η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Ήσουν τόσο εκρηκτική και ευχόμουν να σου βάλω 10. Αλλά ήταν λίγο τα κουπλέ», κατέληξε η Δέσποινα Βανδή.

Η Καλομοίρα, μάλιστα, αποκάλυψε πως δεν ήταν πολύ καλά, γιατί είχε κοιμηθεί μόνο μισή ώρα, όμως η διάθεσή της, όπως πάντα, ήταν στα ύψη.

Και μετά τις πρώτες εμφανίσεις ακολούθησε μία εμφάνιση "σοκ", αφού ο Νίκος Κοκλώνης τραγούδησε με την Χριστίνα Μαραγκόζη.

Ακολούθησε και εκείνη της Δέσποινας Βανδή με την Καίτη Γαρμπή, η οποία έκανε αφιέρωση στον σύζυγό της, ενώ πέταξε και την σπόντα της στην πρώτη για ένα κομμάτι της που θα ήθελε πολύ να έχει πει εκείνη.

Και λίγο πριν ανακοινωθούν οι μεγάλοι νικητές, ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να πει δύο λόγια για τον πόλεμο που έφαγε το τελευταίο διάστημα και όχι μόνο.

«Θέλω να σας πω μέσα από την καρδιά μου, πώς όλα αυτά τα σόου και τα βράδια που περάσαμε μαζί, είχαν πολλά πράγματα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Τα περισσότερα δεν τα ξέρατε. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Είμαι τυχερός γιατί έχω εσάς αλλά και μια φοβερή ομάδα, που με στηρίζει σε ό,τι και αν κάνω.

Η ζωή τα έφερε έτσι να έχω πολλές δύσκολες στιγμές αυτά τα τρία χρόνια. Έτυχε. Πολεμήθηκα, ζω αναπνέω αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έχω εσάς από το σπίτι. Τρία χρόνια δεν έχετε φύγει ποτέ, κλείνεστε τα Σάββατα και μας παρακολουθείτε. Είστε η οικογένειά μου», δήλωσε.

Και έπειτα ακολούθησε η ανακοίνωση! Οι μεγάλοι νικητές είναι... ο Ιάσονας και η Ηρώ!