Survivor all star: «Θέλω να σας ενημερώσω...» - Κύλισαν δάκρυα με την τελευταία ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Ανατρίχιασαν οι παίκτες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Θέλω να σας ενημερώσω...» - Κύλισαν δάκρυα με την τελευταία ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Το τελευταίο συμβούλιο του νησιού προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (9/7) στο Survivor all star με τους 4 φιναλίστ, Νίκο Μπάρτζη, Μάριο Πρίαμο, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη να μοιράζονται τα ιδιαίτερα συναισθήματά τους.

Ο Γιώργος Λιανός από τη μεριά του είχε να κάνει μια τελευταία και πολύ ευχάριστη ανακοίνωση στους παίκτες από τον Άγιο Δομίνικο μιας και οι υπόλοιπες θα γίνουν από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από το Γαλάτσι, τη Δευτέρα (10/7) στον ημιτελικό και την Τρίτη (11/7) στο μεγάλο τελικό!

Δείτε επίσης: Survivor all star: Είχε γίνει ένα με την άμμο και έκλαιγε με λυγμούς - Ο παίκτης που περνάει αυτόματα στον ημιτελικό

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor all star

«Επιστρέφοντας λοιπόν στην Αθήνα θέλω να σας ενημερώσω ότι το πρώτο πράγμα, που θα κάνετε αν και πήρατε μία μικρή γεύση από το έπαθλο επικοινωνίας θα είναι να δείτε όλους τους δικούς σας ανθρώπους», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Τα τελευταία λεπτά των φιναλίστ στην παραλία

Νίκος Μπάρτζης, Μάριος Πρίαμος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν εκείνοι, που διεκδίκησαν μία θέση απευθείας για τον ημιτελικό με τον Σάκη Κατσούλη να έχει εξασφαλίσει από τώρα το εισιτήριό του.

Σε κάθε περίπτωση, η συγκίνηση ήταν μεγάλη και για τους τέσσερις, ιδιαίτερα τη στιγμή, που άφησαν για πάντα την καλύβα, την οποία και έκαψαν, αλλά και ολόκληρη την παραλία, που τους φιλοξένησε τόσους μήνες.

Πριν μπουν στη βάρκα, που θα τους πήγαινε στο αγώνισμα, ο καθένας μάζεψε τα προσωπικά του αντικείμενα και στη συνέχεια μοιράστηκαν κάποια λόγια καρδιάς για όλη την παραμονή του στο Survivor all star (δείτε εδώ τη συγκινητική αποκάλυψη του Μπάρτζη).