Survivor all star: «Δεν αντέχω άλλο θέλω να φύγω...» - Σοκάρει ο Νίκος Μπάρτζης λίγο πριν το μεγάλο ημιτελικό

Η αποκάλυψη με δακρυσμένα μάτια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Δεν αντέχω άλλο θέλω να φύγω...» - Σοκάρει ο Νίκος Μπάρτζης λίγο πριν το μεγάλο ημιτελικό

Είμαστε μία ανάσα από το μεγάλο φινάλε για το Survivor all star, καθώς απόψε (9/7) παρακολουθούμε τις τελευταίες στιγμές των παικτών στην καλύβα του Άγιου Δομίνικου, αλλά και στους στίβους μάχης του νησιού.

Νίκος Μπάρτζης, Μάριος Πρίαμος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη αγωνίζονται με το Σάκη Κατσούλη να έχει κερδίσει από μεριά του μία σίγουρη θέση, το εισιτήριο για τον μεγάλο ημιτελικό, που θα δούμε την Δευτέρα (10/7) στο Γαλάτσι.

Oι δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη λίγο πριν το μεγάλο ημιτελικό στο Survivor all star

Λίγο πριν δούμε τους παίκτες να αφήνουν για πάντα την καλύβα, ο καθένας ξεχωριστά θυμήθηκε τις καλύτερες στιγμές από όλο το παιχνίδι με το Μπάρτζη συγκεκριμένα να θυμάται όσα πέρασε στο ριάλιτι με τις δύσκολες στιγμές να είναι αρκετές για εκείνον (δείτε εδώ πόσο μοιάζει με τους γονείς του).

«Όταν πάτησα πάλι το πόδι μου στο νησί είπα: «Γιατί να το κάνω πάλι αυτό στον εαυτό μου;». Και όμως έσφιξα τα δόντια, έπρεπε να επιστρέψω εδώ πέρα. Επέστρεψα γιατί το 21' είχα έρθει με ένα στόχο και λόγω τραυματισμού δε μου επιτρεπόταν να συνεχίσω και δυστυχώς έπρεπε να φύγω από το παιχνίδι. Τώρα έβαλα σκοπό να το διεκδικήσω και τα κατάφερα, έφτασα μέχρι το τέλος...Σίγουρα υπήρξαν στιγμές όλο αυτόν τον καιρό, που είπα: «Δεν αντέχω άλλο, θέλω να φύγω, δε μπορώ όλο αυτό, που γίνεται εδώ μέσα, είμαι πολύ πιεσμένος, όμως όλη αυτή η αγάπη του κόσμου, με κράτησε στο παιχνίδι και κατάφερα να μείνω εδώ», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Αυτός ο παίκτης κερδίζει το δεύτερο εισιτήριο του ημιτελικού

Κυριακή 9/7 σήμερα και αυτό σημαίνει ένα μόνο πράγμα! Η δεύτερη πρόκριση για τον ημιτελικό του Survivor All Star ξεκινάει. Στις 21:00, λοιπόν, θα δούμε τον Σάκη Κατσούλη να ξεκουράζεται στον πάγκο, ενώ από την άλλη ο Νίκος Μπάρτζης, ο Μάριος Πρίαμος, αλλά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα μπουν στον στίβο μάχης για μία τελευταία φορά.

Όπως παρακολουθήσαμε στο trailer (δείτε το εδώ), οι δύο άντρες έχουν σκοπό να πετάξουν έξω τη μόνη γυναίκα που έχει απομείνει στο παιχνίδι, αλλά εκείνη δεν έχει καμία διάθεση να τους χαριστεί. Λέτε τα κλάματά της να πιάσουν τόπο;

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες που έρχονται απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο, αν και φαίνεται δύσκολο και για πολλούς ακατόρθωτο, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα καταφέρει να κερδίσει το δεύτερο εισιτήριο για τον ημιτελικό και έτσι το κοινό θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα κρατήσει τον Νίκο ή τον Μάριο στο παιχνίδι, κάτι που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός, με βάση τα αποτελέσματα της 24ης ψηφοφορίας.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη Survivor All Star