Survivor all star: Η αντίδραση του Μάριου Πρίαμου με το που είδε την Καρολίνα Καλύβα στον ημιτελικό (Βίντεο)

Μετά από τόσους μήνες και πάλι μαζί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Η αντίδραση του Μάριου Πρίαμου με το που είδε την Καρολίνα Καλύβα στον ημιτελικό (Βίντεο)

Ο απόλυτος πανικός επικρατεί απόψε στο Γαλάτσι εν όψει του μεγάλου ημιτελικού του Survivor all star με το Νίκο Μπάρτζη και το Μάριο Πρίαμο να διεκδικούν μία θέση στο μεγάλο τελικό της Τρίτης 11/7.

Η είσοδος και των δύο παικτών στο στάδιο χειροκροτήθηκε από τους πρώην συμπαίκτες τους, που ήταν εκεί παρόντες, αλλά και από την οικογένειά και τους φίλους τους, που βρίσκονταν στο κοινό, στο πλευρό τους!

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler 10/7: Μάριος ή Νίκος - Ποιος περνάει απόψε στον μεγάλο ημιτελικό;

Αυτό, που όλοι περίμεναν τη στιγμή, που μπήκε στο στάδιο ο Μάριος Πρίαμος ήταν η αντίδρασή του, τη στιγμή που αντίκρυσε την Καρολίνα Καλύβα, με την σχέση τους να έχει απασχολήσει πολύ! Το τρακ ήταν μεγάλο και ο χρόνος πίεζε και έτσι - όπως κατέγραψε η κάμερα του Youweekly.gr - είδαμε το Μάριο να δίνει απλώς το χέρι του στην κοπέλα και να συνεχίζει...

Η αντίδραση του Πρίαμου όταν είδε την Καρολίνα στον ημιτελικό του Survivor all star

Οι εμφανίσεις των παικτών στον ημιτελικό

Κανένας τους δεν θυμίζει με τίποτα στους παίκτες, που βλέπαμε στον Άγιο Δομίνικο να τρέχουν και να γεμίζουν λάσπες. Λαμπερά φορέματα, ωραία χτενίσματα, μακιγιάζ, κοστούμια και γενικότερα η περιποίηση έχει την τιμητική της απόψε!

Το Youweekly.gr δε θα μπορούσε να λείπει από τον ημιτελικό του Survivor all star και μάλιστα ήταν από νωρίς εκεί, εξασφαλίζοντας μόνο για εσάς, τις αφίξεις των πρώην παικτών, όσο έκαναν δηλώσεις σε κάμερες.

Από τους πρώτους ήταν η Ρία Κολοβού με το μίνι, πορτοκαλί φόρεμά της και ο Κόρομι, που δε θύμιζε σε τίποτα τον παίκτη, που ξέραμε με το μαύρο πουκάμισο και το τζιν παντελόνι του.

Ρία Κολοβού

Κόρομι

Οι δύο παίκτες, αφού έκαναν δηλώσεις φωτογραφήθηκαν με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Ηλία Μπόγδανο, που είχαν αέρα νησιού μέσα από το αέρινο look, που επέλεξαν να βάλουν!

Survivor ημιτελικός

Στη συνέχεια, ο Σπύρος άφησε τους πρώην παίκτες και βρήκε το κορίτσι του, Βρισηίδα Ανδριώτου, που φορούσε μια εντυπωσιακή maxi τουαλέτα με άνοιγμα στο πόδι! Το ζευγάρι έκανε από κοινού δηλώσεις με το δικό τους, πολύ αποκαλυπτικό τρόπο!

Μαρτίκας - Βρισηιδα

Πολύ εντυπωσιακές ήταν η Ελένη Χαμπέρη και η Νικολέτα Μαυρίδη, που επέλεξαν να κάνουν από κοινού δηλώσεις μιας και η σχέση και η δεμένη φιλία τους φαινόταν και στο παιχνίδι.

Ελενη Χαμπέρη - Μαυριδη

Με μακρύ μαύρο, ριχτό ρούχο είδαμε τον Περικλή Κονδυλάτο, εκκεντρικό, όπως πάντα!

κονδυλάτος

 Survivor all star ημιτελικός

Λίγο μετά ακολούθησε η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Βασάλου, που έκλεψε όλα τα βλέμματα!

Βασάλος

Αλλά και το λαχανί, αποκαλυπτικό φόρεμα της Ελευθερίου, η οποία συνοδευόταν από τον Καραγκούνια.

Καραγκούνιας & Ελευθερίου

Γαλάτσι