Μαριαλένα Ρουμελιώτη & Μάριος Πρίαμος: «Με στεναχωρεί που...» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ημιτελικό του Survivor All Star

«Στηρίζουμε Σάκη, εύχομαι να είναι νικητής γιατί το αξίζει»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μαριαλένα Ρουμελιώτη & Μάριος Πρίαμος: «Με στεναχωρεί που...» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ημιτελικό του Survivor All Star

To Youweekly.gr, το βράδυ της Δευτέρας 10/7, βρέθηκε στο Άλσος Βεΐκου, στον μεγάλο ημιτελικό του Survivor All Star και σας μετέφερε αποκλειστικά όλα τα παρασκήνια (δείτε εδώ αναλυτικά φωτογραφίες και βίντεο). Λίγο μετά το τέλος αυτού, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που δεν κατάφερε για ακόμα μια χρονιά να φτάσει στην τελική δυάδα, αλλά και ο Μάριος Πρίαμος που τελικά αποχώρησε λίγο πριν πιει... νερό στην πηγή, παραχώρησαν τις πρώτες τους δηλώσεις.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαριαλένας μετά τον ημιτελικό

«Φέτος στο Survivor All Star πέρασαν πάρα πολλοί καλοί παίκτες, ήταν τιμή μου που τερμάτισα εδώ, με κορυφαίους παίκτες. Είμαι πολύ περήφανη που έφτασα, πέρασα αρκετά δύσκολα, πραγματικά βγήκα πολύ δυνατή από αυτό το παιχνίδι. Αύριο θα είμαστε εδώ να στηρίξουμε Σάκη Κατσούλη, εύχομαι να είναι ο νικητής γιατί πραγματικά το αξίζει και το θέλει πάρα πολύ. Κι εμείς συνεχίζουμε στην κανονικότητα.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μάριου Πρίαμου μετά τον ημιτελικό

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στις 4 καρέκλες του Survivor All Star. Ήταν κάτι που ήταν δύσκολο για εμένα. Περάσαμε πολύ όμορφα. Καλή επιτυχία στον Σάκη και τον Νίκο για τον τελικό. Σίγουρα με στεναχωρεί μιας κι έχω έρθει μετά από μια δεύτερη θέση το 2017, στο All Star για να σηκώσω την κούπα, δεν τα κατάφερα. Κρατάω όλα τα καλά.

Υπενθυμίζουμε πως απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΙ θα μεταδοθεί ο μεγάλος τελικός του Survivor all Star! Το Youweekly.gr θα βρίσκεται ξανά εκεί και θα σας μεταφέρει τα πάντα, συντονιστείτε!