Survivor all star: «Είμαι πολύ περήφανη για εσένα αγάπη μου» - Η μακροσκελής ανάρτηση της Μαριαλένας για το Σάκη λίγο πριν το μεγάλο τελικό

Κάνει τα πάντα για να τον δει νικητή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Για πολλούς έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό και για άλλους η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατάφερε να κερδίσει ένα πολύ σημαντικό τίτλο, καθώς ξεχώρισε από όλες τις γυναίκες, που πέρασαν στο Survivor all star.

Η τρίτη θέση είναι δική της και της ανήκει και πλέον παλεύει για το σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη, που βρίσκεται στο μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 11/7 στο στάδιο του Γαλατσίου.

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler τελικού 11/7 - Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Η ανάρτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη λίγο πριν τον τελικό του Survivor all star

Η Μαριαλένα αν και δεν έχει πολύ χρόνο μπροστά της προσπαθεί να τον εκμεταλλευτεί κατάλληλα και μέσα από το λογαριασμό της στο instagram παρακινεί τους ακόλουθους της να στηρίξουν, Σάκη Κατσούλη!

Μαριαλένα για Σάκη

Οι δηλώσεις Πρίαμου και Μαριαλένας μετά τον ημιτελικό του Survivor All Star

Μεταξύ άλλων ο Μάριος θέλησε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσει τον Γιώργο Λιανό ο οποίος ήταν ζωντανά μέσω skype στην εκπομπή, αναφέροντας: «Δέκα φορές τιμή μου που γνωριστήκαμε. Είσαι το μεγαλύτερο όπλο στα τηλεοπτικά δρώμενα»

Από την άλλη η Μαριαλένα ρωτήθηκε για τις περιπέτειες του Μάριου μέσα στο παιχνίδι στην αρχή, λέγοντας: «Δεν ήταν ο καζανόβας. Έμπλεξε σε κάτι περιπετειούλες. Το ξεπέρασε. Το διαχειρίστηκε άψογα».