Γιώργος Λιανός: Η αποκάλυψή του για το Survivor All Star 2!

Θα υπάρξει δεύτερη σεζόν;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Τo Youweekly.gr το βράδυ της Τρίτης 11/7 βρέθηκε στο Άλσος Βεΐκου για το μεγάλο τελικό του Survivor All Star και απαθανάτισε επικές στιγμές που δεν έπιασαν οι κάμερες (δείτε εδώ περισσότερα). Κατά την διάρκεια αυτού, λοιπόν, και πιο συγκεκριμένα σε ένα τηλεοπτικό διάλειμμα ο Γιώργος Λιανός παραχώρησε κάποιες δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Μεταξύ αυτών, αναφέρθηκε και στην φημολογία πως ετοιμάζεται δεύτερος κύκλος Survivor All Star!

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

«Είχε μια ιδιαίτερη δυσκολία το All Star γιατί οι παίκτες ήταν όλοι έμπειροι. Ήξεραν τι θα αντιμετωπίσουν, τους πήρε περισσότερο χρόνο να λυθούν. Τα περίμενα όλα φέτος. Παιζόταν το παιχνίδι σε αρκετές διαστάσεις. Η στρατηγική υπήρχε από την πρώτη μέρα και γινόταν προσπάθεια να βγουν πρώτα οι δυνατοί παίκτες εκτός. Οι παίκτες ζήτησαν την τιμωρία με τις αποβολές», δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής ενώ στην συνέχεια ανέφερε «Ποιος είπε ότι θα γίνει Survivor All Star 2; Δεν έχω ιδέα είναι πολύ νωρίς ακόμα».

Το πρώτο story του Σάκη Κατσούλη στο instagram μετά τη νίκη του στο Survivor All Star

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε! Εγώ θα πω, μια εικόνα, χίλια συναισθήματα! Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρή λέξη μπροστά σε όσα νιώθω για όλους εσάς που κάνατε ο όνειρο μου πραγματικότητα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σάκης Κατσούλης η πρώτη ανάρτηση μετά το Survivor All Star

Όπως αποκαλύφθηκε στον αέρα της εκπομπής Open Weekend, φέτος η διαφορά στις ψήφους των δυο φιναλίστ ήταν πολύ μικρή αφού το ποσοστό του Σάκη έφτασε το 50,88% ενώ του Νίκου Μπάρτζη το 49,12%.

Πήρε παραπάνω από 200.000 ευρώ - Το πραγματικό ποσό που κέρδισε από το Survivor All Star

Το πραγματικό έπαθλο, όμως, του Survivor, πέρα από την αγάπη του κόσμου, για τους παίκτες, είναι το οικονομικό. 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως φέτος, συν δώρα όπως αυτοκίνητα, συν το τελικό ποσό των 100.000 ευρώ.

Ο Σάκης Κατσούλης φέτος με την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο που βάση της εβδομαδιαίας αμοιβής του φτάνει τα 135.000 ευρώ και το τελικό έπαθλο που ανέρχεται στα 100.000 ευρώ, κατάφερε να φτάσει στο σύνολο τα 235.000 ευρώ! Υπενθυμίζουμε πως έχει κερδίσει κι ένα καινούργιο αυτοκίνητο και πως η σύντροφός του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα λάβει, επίσης, από τον Ατζούν 135.000 ευρώ...