Survivor all star: Οριακή η νίκη του Κατσούλη στον τελικό - Ο Σάκης πήρε το 50,88% και ο Μπάρτζης...

Θα γραφτεί στην ιστορία!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Τρίτης 11/7 παρακολουθήσαμε το μεγάλο τελικό του Survivor all star με το Σάκη Κατσούλη να σηκώνει ξανά την κούπα μέσα στο Γαλάτσι, για δεύτερη φορά, καθώς η πρώτη ήταν το καλοκαίρι του 2022.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε στην λεπτομέρεια με το Νίκο Μπάρτζη, το δεύτερο φιναλίστ να έχει και εκείνος από τη μεριά του τεράστια στήριξη. Όπως είπε και ο Γιώργος Λιανός τη στιγμή της ανακοίνωση το αποτέλεσμα ήταν ένα ντέρμπι (δείτε εδώ τη στιγμή της ανακοίνωσης).

Η διαφορά Κατσούλη και Μπάρτζη στον τελικό του Survivor all star

Η φράση αυτή επιβεβαιώθηκε και την Τετάρτη 12/7 μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι Yes με το ρεπορτάζ της εκπομπής να τονίζει, πως ο Σάκης συγκέντρωσε 50,55% των ψήφων και ο Νίκος το 49,12%.

Οι πρώτες δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη για τη νίκη του

«Πραγματικά μου έχουν τελειώσει τα λόγια. Νιώθω πανευτυχής, νιώθω γεμάτος από την αγάπη του κόσμου. Μόνο εκείνος είναι ο τελικός κριτής το έχω πει 100 φορές. Ότι μπορούσα να κάνω στους στίβους μάχης το έκανα. Από εκεί και πέρα αν ο κόσμος δεν σε στηρίξει, δεν σε αγαπήσει, δεν μπορείς σίγουρα να αποκτήσεις αυτό το έπαθλο. Πόσω μάλλον για δεύτερη φορά δείχνει πως ο κόσμος αυτό που είδε την πρώτη φορά το είδε και την δεύτερη. Δεν αλλοιώθηκα σε χαρακτήρα, έμεινα πιστός στις αρχές και στις αξίες μου και πραγματικά ευχαριστώ τον κόσμο μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου», δήλωσε φανερά χαρούμενος.

Oι εμφανίσεις των παικτών στον τελικό του Survivor all star

Από τους πρώτους είδαμε να καταφθάνουν Σπύρος Μαρτίκας και η καλή του Βρισηίδα Ανδριώτου με το φλογερό κόκκινο φόρεμα της, που είχε μεγάλο σκίσιμο στο πόδι.

Μαρτίκας - Βρισηίδα

Όσο το ζευγάρι έκανε δηλώσεις, έφτασε στο στάδιο η Στέλλα Ανδρεάδου με τη φλοράλ ολόσωμη φόρμα της και η Ρία Κολοβού με αποκαλυπτικό φόρεμα.

Χρυσαειδή

Στα μαύρα έδωσε το παρόν και ο Περικλής Κονδυλάτος, που πόζαρε στο φακό με τα μαύρα του γυαλιά.

Περικλής Κονδυλάτος

Στη συνέχεια, τα βλέμματα έκλαψαν η Σταυρούλα Χρυσαειδή μαζί με την Εύη Σαλταφερίδου!

Σταυρούλα με Ε'υη

Τελικός Survivor all star

Μόνος αλλά και με φίλους του φωτογραφήθηκε λίγο πιο μετά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος φόρεσε φλοράλ σετ - παντελόνι και πουκάμισο - έχοντας κάνει τα μαλλιά του κοτσιδάκι!

Bασάλος