Survivor all star: «Όλον αυτόν τον καιρό...» - Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Μπάρτζη μετά το μεγάλο τελικό

''Έσπασε'' τη σιωπή του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δεν λες και μικρή την κατάκτηση του Νίκου Μπάρτζη, αφού έφθασε στην τελική δυάδα του Survivor all star διεκδικώντας στο Γαλάτσι την κούπα, που εν τέλει έχασε για πολύ λίγο (δείτε εδώ τη διαφορά του από το Σάκη Κατσούλη).

Ο αγρότης του παιχνιδιού είχε το κοινό με το μέρος του, αφού η προτίμηση του κοινού στο πρόσωπό του αποτυπώθηκε και ας μη βγήκε εν τέλει ο νικητής το φετινού ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι λοιπόν, ο Νίκος Μπάρτζης εισπράττοντας την αγάπη του κόσμου, το βράδυ της Τετάρτης 12/7 - λίγο μετά το μεγάλο τελικό - έκανε το πρώτο του insta story ευχαριστώντας για την τόσο μεγάλη υποστήριξη!

Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Μπάρτζη μετά τον τελικό του Survivor all star

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για όλη αυτή τη στήριξη!!! Για εμένα εσείς είσαστε το μεγαλύτερο έπαθλο!!! Με τόση αγάπη πότε κανείς δεν είναι χαμένος!! Εσείς όλον αυτόν τον καιρό ήσασταν η δύναμή μου», έγραψε ο Νίκος Μπάρτζης.

Survivor  - Μπάρτζης

Οι δηλώσεις του Μπάρτζη μετά τον τελικό

«Αυτό είναι θέμα του κόσμου. Ο κόσμος σε πάει εκεί. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου, βγήκα τόσες φορές υποψήφιος μου έδειξε την αγάπη του και με έφτασε μέχρι εδώ που με έφτασε σε δύσκολες στιγμές γιατί τώρα που γύρισα στην Ελλάδα έχω δει ότι έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Θέλω να τον ευχαριστήσω ακόμη περισσότερο μακάρι να βρω τον τρόπο να τον ευχαριστήσω», ανέφερε αρχικά για το γεγονός πως έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό.

«Όπως έχω πει πολλές φορές, έτσι είμαι. Χαίρομαι που ο κόσμος με αγάπησε και με έφτασε μέχρι εδώ για τον Νίκο που γνώρισε και χαίρομαι πάλι που άνθρωποι δεν με αγάπησαν, πάλι για αυτό που είμαι. Η αλήθεια είναι αυτό που έδειξε ότι είμαι και στην πείνα μου και εκεί που είχαν φουσκώσει, δεν αντέχαμε άλλο», ανέφερε στη συνέχεια.

«Προσπαθώ να τα αφήσω όλα πίσω μου. Δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτα. Έχω χαρεί που τελείωσε όλο αυτό. Θέλω να ξεκουραστώ λίγο», ολοκλήρωσε.